Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај ве молам од твитер најдете видео со флејта за пеналов на Фулам. Каков кретен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Најтажниот пенал што го имам видено хааххаахахахха
И тоа при дискутабилен пенал ( имаше контакт) со ВАР со сите салтанатиВо 98ма минута и тоа при 1 гол разлика. Очај е премал збор за ова...
Овој во Евертон не играше пред две години, да се сотри да Бог даНели беше ова тоа копилето пред 2 сезони коа Фулам беа истотака у Премиер лига, за пенал што се скара со Митар или друг беше?
Нели беше ова тоа копилето пред 2 сезони коа Фулам беа истотака у Премиер лига, за пенал што се скара со Митар или друг беше?
Грешка си, топ 3 засилувањата за оваа сезона сеБруно полошиот од натпревар во натпревар 8 гола/асистенции до сега. Од друга страна, топ 3 засилувањата оваа сезона, Хахаверц, Зијех и Вернер заедно 8 гола/асистенции.
Добар твитер профил е овој "Дани" секогаш е up to date со најновите светски информации, се гледа дека е некој што е in the knowНајдов!
Грешка си, топ 3 засилувањата за оваа сезона се
Хавертц, Вернер и Рубен Диаз
А од овие тројца што ги спомена, Бруно е поскап и од Вернер и од Зијех, така да ваљда треба да се очекува да биде подобар од нив, особено што веќе го има и поминато периодот за навикнување на лигата и екипата
Автоматски споено мислење:
Добар твитер профил е овој "Дани" секогаш е up to date со најновите светски информации, се гледа дека е некој што е in the know![]()
Добро тоа да, мислев со "топ трансфери" збореше за топ најплатени, за тоа ми беше reply-от (првиот дел, фала богу вториот беше tongue in cheek малцесумата платена нема никаква врска со играта, не си глуп и ти знаеш дека многу фактори ја диктираат цената
иначе Бруно од прва минута си гази али океј ке почекаме вашиве да се адаптираат
Sent from my iPhone using Tapatalk
Молу те почекај још малко.сумата платена нема никаква врска со играта, не си глуп и ти знаеш дека многу фактори ја диктираат цената
иначе Бруно од прва минута си гази али океј ке почекаме вашиве да се адаптираат