Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
А чекајте наградава што му ја дадоа на Диас е од новинарите.. Не е PFA или како и да беше, ако не се лажам?
Па да, твитот беше ставен од FWA и очигледно пишуваше :D
Не знам кога планираат да објават од PFA, ама тоа најмногу зависи од моментот во кој гласаат фудбалерите и кој им има оставено најголем впечаток тој период и изгледа не се фокусираат само на ПЛ. Мислам дека и они ќе го изгласаат Диас. Ако не е он, ќе биде Кејн.

Интересно е и за млад играч, а и во тимот има неколку позиции со повеќе кандидати.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Па да, твитот беше ставен од FWA и очигледно пишуваше :D
Не знам кога планираат да објават од PFA, ама тоа најмногу зависи од моментот во кој гласаат фудбалерите и кој им има оставено најголем впечаток тој период и изгледа не се фокусираат само на ПЛ. Мислам дека и они ќе го изгласаат Диас. Ако не е он, ќе биде Кејн.

Интересно е и за млад играч, а и во тимот има неколку позиции со повеќе кандидати.
Диас најдобар млад играч, Фернандес најдобар играч. :D

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Агуеро > Анри.

Anri beshe klasa igrach vo Arsenal... KLASA... ama da.. Aguero > Henry, i ja bi go igral toa. :toe::)

Se sekjavam na prvata utakmica na Aguero vo dresot na City. Protiv Swansea beshe taka neshto, me mrzi da baram. Izdominira dechkoto ushte prviot mech. Znaev deka kje bide legenda u City/Premier Liga.

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146

monster.

Ама океј, секој си има право на свое мислење. Денес му е последен меч во ПЛ.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
А тек да не беше повреден пола од времето...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom