volare_g
Nediplomiran i nedokvakan
- Член од
- 28 февруари 2014
- Мислења
- 765
- Поени од реакции
- 1.937
Da no ne e samo Mi , pocni od stolbovite na Brighton do mekata odbrana na Fulam, takov still na igra e krunata na premier League, koj pisal takvi glyposti e nekoj zalutan fan od la liga , so ne znae so zboriAgain, однапред пресметани утакмици играа и двајцата и не играа два пати неделно нонстоп. Премиер лигата истоштува, остајте го Златан против Каљари и Специја (all due respect).
Иначе ок, ви ги разбирам сфаќањата и се тоа ама немој пост да ви видам после некој груб старт на Ми од Барнли како тоа бил копито без осет зошто отишол "за сите пари" на некој рандом пуленЗошто Ми не е Рој Кин ама оди со сета сила на старт и е доста хејтан затоа.
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
Автоматски споено мислење:
Drygar sega replika, anri kolku godini noze mu krsea ? Bekam kolku godini ? Gigs ???? Ronaldo ????Azar e sklon na povredi , posebno posle sekoe kilce plus na muskulot mu e ebe mater, a toj e so niska graviticiona tocka , i vo pun sprint so topka dribla so nagli potezi na strana , 1000 kopaci ne mozat da go povredat kako so sam se povredyva , mozokot saka isto da igra so 68 i so 76 kg ,pa brat ne mozes , ni edna povreda na azar ne w od fizicki kontakt vo la liga , tazinata i negovoata konstitycija i still na igra. Zatoa ne tresi zeleni za kopacite vo anglija, pogledni razmisli i malku analiziraj, a ne ekspertski konstatacii do kopaciteИсто и Азар. Го утепаа копачи во Англија 7 години, сега глава не може да дигне во Реал.
А сите што сакаат да гледаат машки фудбал, слободно нека си пуштат Англиски Чемпионшип, 1ва лига, + 46 кола се игра, милина.
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
P.s zlaten primer e Timo vo Celzi , samiot kaza odbranite na premier ligata me spustija na zemja , nw vika me osakatija povreden sum levoto rebro od desnata strana mi e sinato.
Pps : nekade vo nekoj post pisav dwka colisimo takticki ke go zbiberi celzi . Otvoren sum za remet ko cajdzilnica vo cair , dami i gospoda bujrum
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Последно уредено: