Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

volare_g

Nediplomiran i nedokvakan
Член од
28 февруари 2014
Мислења
765
Поени од реакции
1.937
Again, однапред пресметани утакмици играа и двајцата и не играа два пати неделно нонстоп. Премиер лигата истоштува, остајте го Златан против Каљари и Специја (all due respect).

Иначе ок, ви ги разбирам сфаќањата и се тоа ама немој пост да ви видам после некој груб старт на Ми од Барнли како тоа бил копито без осет зошто отишол "за сите пари" на некој рандом пулен :) Зошто Ми не е Рој Кин ама оди со сета сила на старт и е доста хејтан затоа.
Da no ne e samo Mi , pocni od stolbovite na Brighton do mekata odbrana na Fulam, takov still na igra e krunata na premier League, koj pisal takvi glyposti e nekoj zalutan fan od la liga , so ne znae so zbori ;).
Автоматски споено мислење:

Исто и Азар. Го утепаа копачи во Англија 7 години, сега глава не може да дигне во Реал.
А сите што сакаат да гледаат машки фудбал, слободно нека си пуштат Англиски Чемпионшип, 1ва лига, + 46 кола се игра, милина.
Drygar sega replika, anri kolku godini noze mu krsea ? Bekam kolku godini ? Gigs ???? Ronaldo ????Azar e sklon na povredi , posebno posle sekoe kilce plus na muskulot mu e ebe mater, a toj e so niska graviticiona tocka , i vo pun sprint so topka dribla so nagli potezi na strana , 1000 kopaci ne mozat da go povredat kako so sam se povredyva , mozokot saka isto da igra so 68 i so 76 kg ,pa brat ne mozes , ni edna povreda na azar ne w od fizicki kontakt vo la liga , tazinata i negovoata konstitycija i still na igra. Zatoa ne tresi zeleni za kopacite vo anglija, pogledni razmisli i malku analiziraj, a ne ekspertski konstatacii do kopacite ;).
P.s zlaten primer e Timo vo Celzi , samiot kaza odbranite na premier ligata me spustija na zemja , nw vika me osakatija povreden sum levoto rebro od desnata strana mi e sinato.
Pps : nekade vo nekoj post pisav dwka colisimo takticki ke go zbiberi celzi . Otvoren sum za remet ko cajdzilnica vo cair , dami i gospoda bujrum :)

Последно уредено:
Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Вистина ова дека починал(се удавил?) татко му на Алисон ,во Бразил?
Ако да,греота,искрено.

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
750
Поени од реакции
1.625
Знаете што е најсмешно од дискусијава на претходните неколку страници? Имаме глумци како Нејмар, Бускетс, Алба, Ди Мариа и слични, ама на крајот на денот, вистински глумец стана Вини Џонс, човек кој не ебел жива сила и кршел нозе кај ќе стигне. Каква легенда човече, Snatch и Lock, Stock and Two Smoking Barrels ми се едни од омилените британски филмови.
Samo mene mi e Vini Jones cista psihijatrija? Mislam, ima ogromna razlika od maska igra i namerno krsenje noga. Maska igra igrase Ferdinand, Stam,Maldini, Nesta, Effenberg, Puyol, Viera, Keane koi ke ti odzemea topka so doza na grubost I strast bez da te skrsat.
Sudiite nekogas vo Angliska premier isto taka nejasni, startovi za crven on svirkase faul. Za crven trebase noga da mu skrsi na igracot I da mu ja ebe cela kariera.
Tocno deka denes fudbalot otide vo mnogu meka verzija ali bolje bi go gledal Neymar, Ronaldo kako se vrtat ko da se ubieni otkolku skrseni nozi po teren.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
[Simon Bajkowski] Guardiola asked for the one thing that can explain the 19-game winning streak: "We have a lot of money to buy a lot of incredible players."

Океј Пеп..

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.074
Поени од реакции
1.572
Шо се прајте наудрени демек му се излизна безвезе муабет? Си ги дочека 5те минути да гледа од високо и да фрла курч на тема на која беа прозвани не толку одамна.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
26 август 2008
Мислења
749
Поени од реакции
544
Da no ne e samo Mi , pocni od stolbovite na Brighton do mekata odbrana na Fulam, takov still na igra e krunata na premier League, koj pisal takvi glyposti e nekoj zalutan fan od la liga , so ne znae so zbori ;).
Автоматски споено мислење:

Drygar sega replika, anri kolku godini noze mu krsea ? Bekam kolku godini ? Gigs ???? Ronaldo ????Azar e sklon na povredi , posebno posle sekoe kilce plus na muskulot mu e ebe mater, a toj e so niska graviticiona tocka , i vo pun sprint so topka dribla so nagli potezi na strana , 1000 kopaci ne mozat da go povredat kako so sam se povredyva , mozokot saka isto da igra so 68 i so 76 kg ,pa brat ne mozes , ni edna povreda na azar ne w od fizicki kontakt vo la liga , tazinata i negovoata konstitycija i still na igra. Zatoa ne tresi zeleni za kopacite vo anglija, pogledni razmisli i malku analiziraj, a ne ekspertski konstatacii do kopacite ;).
P.s zlaten primer e Timo vo Celzi , samiot kaza odbranite na premier ligata me spustija na zemja , nw vika me osakatija povreden sum levoto rebro od desnata strana mi e sinato.
Pps : nekade vo nekoj post pisav dwka colisimo takticki ke go zbiberi celzi . Otvoren sum za remet ko cajdzilnica vo cair , dami i gospoda bujrum :)
Само ради болдираното ќе ти се обратам на малку прост начин:
1. Drygar не е точно, Drugar е точно.
2. Anri се пишува со голема буква.
3. Не треба да има празно место помеѓу збор и интерпункциски знак (krsea ? Bekam kolku godini ? Gigs ???? Ronaldo ????).
4. После интерпункциски знак, треба да има празно место (????Azar).
5. Збор запирка празно место збор е правилниот начин (povredi , posebno; tocka , i; strana , 1000; 76 kg ,pa). Нема да ги ставам сите.
6. (i vo pun sprint so topka dribla so nagli potezi na strana , 1000 kopaci ne mozat da go povredat kako so sam se povredyva) Само првата половина од оваа реченица ти е точна.
7. Не е povredyva туку povreduva.
8. (mozokot saka isto da igra so 68 i so 76 kg) Те разбирам што сакаш да кажеш, ама мозокот сака и да левитираме, и да се транспортираме, и со телекинеза да преместуваме објекти.
9. (P.s zlaten primer e Timo vo Celzi , samiot kaza odbranite na premier ligata me spustija na zemja , nw vika me osakatija povreden sum levoto rebro od desnata strana mi e sinato.) Тимо игра 6 месеци во Премиер Лигата. Плус "Zlaten primer e", не е "zlaten primer e".

10. (ni edna povreda na azar ne w od fizicki kontakt vo la liga , tazinata i negovoata konstitycija i still na igra.) Тука има барем точка на крајот.
Ај за ова вака по просто. Замисли имаш нов камион, го полниш со товар и возиш со максимална брзина.
Замисли го сега истиот камион, веќе има 30 години возено по нашиве патишта. Дали ќе е истиот камион, дали ќе поднесува иста тежина и дали ќе постига иста брзина? Плус, колку пати ќе ти е расипан споредено со тоа кога бил релативно нов.

Ama nemoj vaka sega , Jade mnogu hamburgeri bro , kako sea taka ????Od Hamburgerite mu je

Хамбургери јадеше и во Челзи, последните 2-3 години на припреми беше како прасе.
Значи не е една работа, многу се. Веќе има 30 години, 7 години најмногу од сите јадеше ќотек во ПЛ (не сум сигурен, ама мислам дека беше најфаулиран играч во последните 10 години од сите играчи во топ 5 лиги, со околу 200-300 пред вториот).
Не можам да барам повеќе, еве еден линк набрзина: Еве и да е така.
Еве ти и Injury History.

Не знам како вака апла зборувате, не ми е јасно. Се да знаете за сите.
Јас ги следам само Челзи од кога почнав да гледам фудбал (ок и Милан дури играше Шева таму хехе), сеуште ми е омилен играч, па да ми викаш "Zatoa ne tresi zeleni za kopacite vo anglija, pogledni razmisli i malku analiziraj, a ne ekspertski konstatacii do kopacite", малку е безвезе.

Се надевам разјаснивме нешто.

P.S. alt+shift, лесно е.

S

sim4e

Гостин
Сѐ уште се пишува одвоено.
После е прилог за време, синоним на подоцна. По е предлог за место. Точка 4 треба да биде: По интерпункциски знак, треба да има празно место.
Не се пишува запирка пред сврзникот и при набројување. Точка 8 треба да биде: Те разбирам што сакаш да кажеш, ама мозокот сака и да левитираме и да се транспортираме и со телекинеза да преместуваме објекти.
Претставката -по при компаратив на придавки се пишува слеано со придавката. Точка 10 треба да биде: Ај за ова вака попросто.
Сум во идно време ја зема формата биде. Точка 10 треба да биде: Дали ќе биде истиот камион, дали ќе поднесува иста тежина и дали ќе постига иста брзина? Плус, колку пати ќе ти биде расипан споредено со тоа кога бил релативно нов.
Сѐ кога се употребува како заменка која ги офаќа сите нешта се пишува со надреден знак. Значи: Сѐ да знаете за сите.

Се надевам разјаснивме нешто вујче.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Секоја страница на темава и форумов во која се појавува твоето име е weird page.
И тоа најблаго речено.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Секоја страница на темава и форумов во која се појавува твоето име е weird page.
И тоа најблаго речено.
Намерно те цитирам, да ја направам уште поинтересна темава. :D

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.401
Поени од реакции
28.586
Ај малце он топик :
Добри милфици се овие на Гуд Ебенин, особено шпанката.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom