Само ради болдираното ќе ти се обратам на малку прост начин:
1. Drygar не е точно, Drugar е точно.
2. Anri се пишува со голема буква.
3. Не треба да има празно место помеѓу збор и интерпункциски знак (krsea ? Bekam kolku godini ? Gigs ???? Ronaldo ????).
4. После интерпункциски знак, треба да има празно место (????Azar).
5. Збор запирка празно место збор е правилниот начин (povredi , posebno; tocka , i; strana , 1000; 76 kg ,pa). Нема да ги ставам сите.
6. (i vo pun sprint so topka dribla so nagli potezi na strana , 1000 kopaci ne mozat da go povredat kako so sam se povredyva) Само првата половина од оваа реченица ти е точна.
7. Не е povredyva туку povreduva.
8. (mozokot saka isto da igra so 68 i so 76 kg) Те разбирам што сакаш да кажеш, ама мозокот сака и да левитираме, и да се транспортираме, и со телекинеза да преместуваме објекти.
9. (P.s zlaten primer e Timo vo Celzi , samiot kaza odbranite na premier ligata me spustija na zemja , nw vika me osakatija povreden sum levoto rebro od desnata strana mi e sinato.) Тимо игра 6 месеци во Премиер Лигата. Плус "Zlaten primer e", не е "zlaten primer e".
10. (ni edna povreda na azar ne w od fizicki kontakt vo la liga , tazinata i negovoata konstitycija i still na igra.) Тука има барем точка на крајот.
Ај за ова вака по просто. Замисли имаш нов камион, го полниш со товар и возиш со максимална брзина.
Замисли го сега истиот камион, веќе има 30 години возено по нашиве патишта. Дали ќе е истиот камион, дали ќе поднесува иста тежина и дали ќе постига иста брзина? Плус, колку пати ќе ти е расипан споредено со тоа кога бил релативно нов.
Ama nemoj vaka sega , Jade mnogu hamburgeri bro , kako sea taka ????Od Hamburgerite mu je
Хамбургери јадеше и во Челзи, последните 2-3 години на припреми беше како прасе.
Значи не е една работа, многу се. Веќе има 30 години, 7 години најмногу од сите јадеше ќотек во ПЛ (не сум сигурен, ама мислам дека
беше најфаулиран играч во последните 10 години од сите играчи во топ 5 лиги, со околу 200-300 пред вториот).
Не можам да барам повеќе, еве еден линк набрзина:
Еве и да е така.
Еве ти и
Injury History.
Не знам како вака апла зборувате, не ми е јасно. Се да знаете за сите.
Јас ги следам само Челзи од кога почнав да гледам фудбал
(ок и Милан дури играше Шева таму хехе), сеуште ми е омилен играч, па да ми викаш "
Zatoa ne tresi zeleni za kopacite vo anglija, pogledni razmisli i malku analiziraj, a ne ekspertski konstatacii do kopacite", малку е безвезе.
Се надевам разјаснивме нешто.
P.S. alt+shift, лесно е.