- Член од
- 14 мај 2019
- Мислења
- 1.486
- Поени од реакции
- -759
Sto e bitno koga gi osvoil, vazno gi osvoil. Toa sto cel forum e iskopleksiran od Mourinjo sto gi pleskal nivnite timcinja kako Justin Biber tinejdzerki ne e moj problem.Види ги годините што ти се болдирани и кажи ми колку пати земал Лига или ЛШ во последните 10 години? Два пати, така?
Заклучокот е дека тактиката што му била успешна пред 10-15 години, многу веројатно не е баш најпаметен избор во модерниот фудбал. Океј е да ја практикуваш и се добиваат утакмици со неа, посебно на битни мечеви каде можеби и Х ќе ти заврши работа. За тоа е мастер, го покажа неколку пати и сезонава. Но која е потребата да тераш инат за да им докажеш на тие што те критикуваат и против екипи како Њукасл и Палас место да го убиеш и да го решиш мечот, ти се повлекуваш и се молиш да не ти го шибнат?
Замисли Ливерпул да се повлечеше со Палас на 1-0. Овие 5 шанси им направија во прво, една само треба да влезе.
Za vas trenerista se Ole, Lampard, Poketino, Howe so nula tituli, vazno kje se osporuvaat titulite na koj nacin gi osvoil Mourinjo ili Alegri.не се губи, пиша дека од втората половина со Челзи па со Јунајтед а еве и со Тотенхем глуми лудило со бранење на 1:0 и факт е дека сто пати го попуши, респектира екипи сто ранга подоле и наместо да ги избуши он ке се брани
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tuka na forumot se degradirase edno vreme i Gvardiola, pa i Zidan( se slepal na grb na Ronaldo) taka da se mi e jasno ponatamu.
Ne planiram da pisuvam po ovaa tema vekje, ne ste so dovolno kapacitet da postuvate ime koe ostavilo neverojaten trag vo fudbalot.
Ps. Mourinjo do krajot na negovata kariera da ne osvoi nisto( a nema) kje ostane kako vtor najdobar menadzer vo istorijata na fudbalot.
Последно уредено: