Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.969
Поени од реакции
8.192
Не очекував дека тргањето на виножитото нема да ви биде алфа потег као „јас сум против системов“, игнорирајте слободно.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.892
Поени од реакции
67.537
Дринквотер човече, какво поебување на кариера.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.580
Поени од реакции
8.213

Познати ми беа повеќето глупости, ама ова со set-piece bonus или неограничен бесплатен авиоснки превоз + 5* хотелски смештај + вип карти за сите до 3то колено ми е тотално лудо.Ко да зимаат минималец у фабрика во индонезија, па да не можат да покријат такви трошоци. Уште повише ме здоболе трансферот на Алексис, којзнае колку ги одрал тој чим го откачија без никаква трансфер оштета.
Не ме ни чуди веќе што Глејзери го поштуваат Вудвард, на онаква мизерија пак врти пари типот.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.685
Поени од реакции
8.320
Не очекував дека тргањето на виножитото нема да ви биде алфа потег као „јас сум против системов“, игнорирајте слободно.
Не е да се игнорираме, само не најдов заеднички именител во потегот на Иванович, глупоста на Џака и урнисувањето на кариерата на Попивода!
Автоматски споено мислење:

Дринквотер човече, какво поебување на кариера.
Секое чудо не мора да е на арно, повеќето дечки од тој Лестер останаа на земја. Цел фудбалски свет се чудеше на неговиот трансфер и еве што му се деси. Макар што и Челзи се изглупира со понудата, реално тешко дека некој би одбил такво нешто што му се сервираше на Попивода!

Последно уредено:
Член од
10 декември 2010
Мислења
6.580
Поени од реакции
8.213
Погба има 82% успешни пасови под притисок, останатите 18% се најчесто гол или корнер за противникот.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.862
Поени од реакции
116.114
Бајдвеј сестра му на Џејмс од Челзи игра како CF за Ман Утд жени. Види ги какви се двајцата, MAN камиони :confused:

На Лингард личи девојкава.
Автоматски споено мислење:

Боде Мурџо :D

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom