Аа па Кин и Гери еден мозок што да ти причам
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Него дигаат галама интересно да биде, се е шоу, а таа гарда Сколс, Гигс, Невил и Кин се дел од него, секој со своја улога
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
Сепак мојот впечаток е од тоа што тука постирате и чат пат Еуроспорт .....
Се сложувам целосно, буквално се е шоу и за публика. Кин ако го слушаш редовно ќе приметиш дека мења мислење на секои 2 недели. И во никој случај не е објективен, сам си кажува дури. Знам еднаш нешто бираа најдобри играчи на секоја позиција, он фино лепо си ги избра сите негови екс соиграчи. И го прашуваат пример, "добро зошто Бекам пред Роналдо". И он вика, "не бива јас со Бекам сум делел соблекувална 10 години, да го ставам Роналдо пред него."
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Не знам дали беа овие играчите, ама муабетот беше тој.
Исто и Карагер знае да збори од свое искуство, иако имам приметено дека гледа да биде што е можно пообјективен. Ама пример Анри му е ол-тајм најдобар играч во лигата. Не дека е нешто срамно или Анри не би влегол во некоја потесна конкуренција, ама самиот си кажува дека неколку пати му го има испиено мозокот дури играле и тоа е тоа.
Гери од друга страна е влезен во филм дека ќе ја оправи ситуацијата во Јунајтед (како и ние тука, хехе). Ама му се гледа на фаца дека врие после секој пораз, да го пуштат од Скај сигурен сум дека ќе им изебе се живо и диво на сите до еден (како и ние тука, хехе).
Евра и Мика Ричардс се кловнови, чисто за забава. Па би го ставил тука и Фердинанд, кој исти два муабети ги врти и се пали како малце дете на се и сешто. Сунес и Сколс неможам ни да ги слушам од што немаат харизма за ТВ, Џејми Реднап е онака колку да има и некој пропаднат талент (сега и Ричардс е тоа додуша), па да кажуваат од нивна преспектива, демек они знаат зошто и како Деле Али на 22 години се осеќа веќе дека телото му е старо за фудбал.
Како и да е, главен заклучок е тоа - дека се е за публика. Ќе ставаат сега 3 дена Скај видеа од по 2-3 минутки од Кин, ќе палат публика, па ќе пуштат видео на јутуб "HEATED debate between Carragher and Neville за што и да е" итн...