Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 септември 2007
Мислења
8.221
Поени од реакции
8.330
јакиот играч вернер за на крај да се сопне хехе

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
ова е интерно во УК ,или мора преку УЕФА да се добие дозвола ???... мислам општо, ете меѓународни утакмици ??
Интерно во УК

Ја бараат со драгонскиот. :pos:
Не ме мешајте во овие статистики на Донев, ја немам контакт со тие дриблинзи, нафрлувања во шестнаесетник, пасеви назад и остали математики :D

А и за Хаверц немав никакво мислење нити познавање пред да дојде во Челзи, а откако дојде до сега можам да заклучам дека ова што го игра Челзи воопшто не му одговара, и ако сакаат да го извадат најдоброто од него ќе треба да играат друга тактика. Ако веќе го зеле мислам треба да се проба со некакви други ситуации, вака жал е за играчот, пошто факт е дека има талент кој би го покажал во екипа која има формација што му одговара

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Мислиш играчот на сезоната со 4 гола од кои 3 против Барнсли?? или дефанзивниот напаѓач беше играч на сезона со 10 изиграни натпревари?
Мислам на играчот кој ги поседуваше сите квалитети да биди МВП на Карабао купот, одлично отвори, но поради несреќни околности му се ускрати таа можност.
Автоматски споено мислење:

Ако продолжи вака стомилионскиот нивни за многу кратко ќе ја преземе круната од нашиот.

Шала настрана, Челзи ја среди одбраната ама сега и нив офанзивата им шкрипи.
Не можи преку ред. Но со ова темпо до крајот на сезоната ќе ја превземи круната од Пепе. :brlav:

Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.840
Поени од реакции
4.476
Дали Хаверц денес постигна хет трик како против Барнсли < Дали Пепе даде гол од слободен против Гимараеш...
Два гола од слободен*
Немој со ваков дисреспект спрема Лордот Пепе молим те...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Во право е Рој Кин. Ебати модерните дербиња ко пријателски утакмици, на прсти се бројат прави ривалски утакмици во последниве 5-6 години. Фалат тие дербиња у секоја лига, сега пожестока атмосфера имаат на фортнајт дуелите меѓу нив него на терен.

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Kje go proglasuvame Havertz za flop ili uste rano e? A i Werner mnogu slabo, pod ocekuvanjata.
Da ne se zaboravi i 60 milionskiot Pulisic, po koj e pisana poternica, se vodi kako isceznat.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.685
Поени од реакции
8.320
Во право е Рој Кин. Ебати модерните дербиња ко пријателски утакмици, на прсти се бројат прави ривалски утакмици во последниве 5-6 години. Фалат тие дербиња у секоја лига, сега пожестока атмосфера имаат на фортнајт дуелите меѓу нив него на терен.
Убаво пиша некој у наш фан клуб: фалеше уште да се залапаат на крај :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да бидеме искрени, коментаров на Рој Кин е во стил "ме јаде, не напукав милиони на сметка како дечиштава денес, играв за двособен стан и голф 2ка" па сега ќе ги ругам, пријателски бил фудбалов денес.
И Фергусон беше принципиелен на тема дисциплина и амбициозност па го отстрани зошто беше токсичен.

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Да бидеме искрени, коментаров на Рој Кин е во стил "ме јаде, не напукав милиони на сметка како дечиштава денес, играв за двособен стан и голф 2ка" па сега ќе ги ругам, пријателски бил фудбалов денес.
И Фергусон беше принципиелен на тема дисциплина и амбициозност па го отстрани зошто беше токсичен.
Iskopleksiran e Roj Kin mora sa se priznae. Se nervira zosto ne si krsat noze so startovi, pa sega zbori na prazno.

Toa sto vcera bese najsramnoto derbi vo najmalku poslednite 20 godini toa veza nema.

Ps. Isto i Ferdinand so ista objava, kako na Kin. Sigurno i na nego mu e krivo za parite, iako koga toj igrase bese najplaten so 110k nedelno, ogromna plata za tie vreminja.

Последно уредено:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.945
Поени од реакции
50.845
Легендиве на Манчестер како да си најдоа пазар и публика за серење врз клубот и екипата и се такмичат кој повеќе гомна ќе изеде и носталгија ќе предизвика. Многу неконструктивно. Треба да им се деси епизода Звонимир Бобан во Милан лето 2019та за да сфатат дека шутирање топка и водење клуб се два различни занаети.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Легендиве на Манчестер како да си најдоа пазар и публика за серење врз клубот и екипата и се такмичат кој повеќе гомна ќе изеде и носталгија ќе предизвика. Многу неконструктивно. Треба да им се деси епизода Звонимир Бобан во Милан лето 2019та за да сфатат дека шутирање топка и водење клуб се два различни занаети.
(y) видовме со Гери колку штоф имаат за менаџери. Да беше Кин толку хаце немаше да дели студио со играчи на Сити и Ливерпул ама јбг, во негово време Југославија муабети а и парата е убава од Скај и БТ. За разлика од овие неколкумина, имам забележано по изјави дека Руни со два грама мозок каде каде разбира повеќе како одат некои работи, баш забележи кога ќе има негова изјава.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.685
Поени од реакции
8.320
Аа па Кин и Гери еден мозок што да ти причам :D
Него дигаат галама интересно да биде, се е шоу, а таа гарда Сколс, Гигс, Невил и Кин се дел од него, секој со своја улога;)
Сепак мојот впечаток е од тоа што тука постирате и чат пат Еуроспорт .....

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.780
Поени од реакции
44.013
Аа па Кин и Гери еден мозок што да ти причам :D
Него дигаат галама интересно да биде, се е шоу, а таа гарда Сколс, Гигс, Невил и Кин се дел од него, секој со своја улога;)
Сепак мојот впечаток е од тоа што тука постирате и чат пат Еуроспорт .....
Се сложувам целосно, буквално се е шоу и за публика. Кин ако го слушаш редовно ќе приметиш дека мења мислење на секои 2 недели. И во никој случај не е објективен, сам си кажува дури. Знам еднаш нешто бираа најдобри играчи на секоја позиција, он фино лепо си ги избра сите негови екс соиграчи. И го прашуваат пример, "добро зошто Бекам пред Роналдо". И он вика, "не бива јас со Бекам сум делел соблекувална 10 години, да го ставам Роналдо пред него." :D Не знам дали беа овие играчите, ама муабетот беше тој.

Исто и Карагер знае да збори од свое искуство, иако имам приметено дека гледа да биде што е можно пообјективен. Ама пример Анри му е ол-тајм најдобар играч во лигата. Не дека е нешто срамно или Анри не би влегол во некоја потесна конкуренција, ама самиот си кажува дека неколку пати му го има испиено мозокот дури играле и тоа е тоа.

Гери од друга страна е влезен во филм дека ќе ја оправи ситуацијата во Јунајтед (како и ние тука, хехе). Ама му се гледа на фаца дека врие после секој пораз, да го пуштат од Скај сигурен сум дека ќе им изебе се живо и диво на сите до еден (како и ние тука, хехе).

Евра и Мика Ричардс се кловнови, чисто за забава. Па би го ставил тука и Фердинанд, кој исти два муабети ги врти и се пали како малце дете на се и сешто. Сунес и Сколс неможам ни да ги слушам од што немаат харизма за ТВ, Џејми Реднап е онака колку да има и некој пропаднат талент (сега и Ричардс е тоа додуша), па да кажуваат од нивна преспектива, демек они знаат зошто и како Деле Али на 22 години се осеќа веќе дека телото му е старо за фудбал.

Како и да е, главен заклучок е тоа - дека се е за публика. Ќе ставаат сега 3 дена Скај видеа од по 2-3 минутки од Кин, ќе палат публика, па ќе пуштат видео на јутуб "HEATED debate between Carragher and Neville за што и да е" итн...

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom