Па кога го направија флоп уште незаигран за Челзи и повреден, тогаш може и таква награда да добие сега.Готово, POTY одма да му се даде за ваков настап против Барнли...
А на Санчо како му оди досега во Манчестер Јунајтед?Зијех гол и асистенција против Барнли, Хаверц хет трик против Барнсли. То е то, генијалноста на управата на Челзи на дело, секогаш знаат да направат вистински потез.
Па не го договорија. Не се способни јбг. Ти кажав дека со вашата управа никој не си може. Јас тоа го увидов уште 2017 кога машки го заебаа Јунајтед и им го подвалија Матич, а ги донесоа Бакајоко и Дринквотер за по 40 милиони кои се 2 класи над Матич.А на Санчо како му оди досега во Манчестер Јунајтед?
Би било убаво вака пред да се излеташ со смајлиња цинични, да пролисташ малку низ темава.Кој тука коментирал дека Зијех уште без настап е флоп баш ме интересира![]()
Што гледаш цинично во постот не знам...Искрено не спијам на форумов 24/7 за да пратам и затоа ме интересира кој е тој што коментирал дека е флоп Зијех уште без настап. Значи не предвидување ќе биде флоп (затоа што секој имаме очекување за некој трансфер дали ќе го биде или не), туку тврдење дека е флоп.Би било убаво вака пред да се излеташ со смајлиња цинични, да пролисташ малку низ темава.
Вашиот духовен лидер и гуру само последнава недела имаше дробено дека Зијеш е пропаднат играч и дека освен Чилвел, Челзи тотално промашил со трансферите.
Еве, да тргнеме оттука.