- Член од
- 27 јуни 2020
- Мислења
- 3.175
- Поени од реакции
- 7.436
Со оваа одбрана на Сити, не дај Боже да им се повреди Де Брујне, би можеле дури и позади Челзи да завршат.
Само мене ли ми е нејасно од каде 44 меча или муабетов ти има некоја историја претходниве страни па сум прескокнал?19 пенали на 44 меча.
Просек: 2.3
Минатата сезона Арсенал имаше 14 победи на 38 меча т.е. една победа на 2.7 меча.
Поголеми се шансите да видите пенал оваа сезона него ли победа на Арсенал минатата сезона.
(не, нема ова после секоја утакмица да го пишувам, само до крај на колово )
Oh wow, у право си, првичната статистика што сум ја пишал е грешна и на тоа само додавав бројки..Само мене ли ми е нејасно од каде 44 меча или муабетов ти има некоја историја претходниве страни па сум прескокнал?
Доста помалку, ако е за премиер лигата.Oh wow, у право си, првичната статистика што сум ја пишал е грешна и на тоа само додавав бројки..
Фала за ова, немаше ни да приметам
Уште помалце утакмици ќе да се...
Во првичната статистика ваљда дупло сум рачунал утакмици, секоја екипа колку има, само сум собрал...Само мене ли ми е нејасно од каде 44 меча или муабетов ти има некоја историја претходниве страни па сум прескокнал?
Уште подобро значи... вреди појќе од Чилвел, а може да игра и десен бек, секако се во плус.Убаво ова, ама Кастањ игра десен бек во моментов, а Џастин игра лево на местото од Чилвел.
ne, ali sekogas ke e na tapet deka istive uspesi ke im gi donesese i trener koj ne e od rangot na golemite denes.Sega Gvardiola li e na red deka ne e dobar, posle diskusiite za Mourinjo i Kante ovaa nedela?
Не се виде ни вчера против Фиорентина истотака.Меси не се виде на утакмицава.
Vecer se golemi sansite da go vidite.Не се виде ни вчера против Фиорентина истотака.
Дај Боже и против Виљареал да не се види вечерва.Не се виде ни вчера против Фиорентина истотака.