- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 18.041
- Поени од реакции
- 21.031
Уште 10-на дена и ќе потонаммногу сеир ни тргаш у последно време....![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште 10-на дена и ќе потонаммногу сеир ни тргаш у последно време....![]()
Нема врска ова. Падната им е формата веќе некое време, ама продолжуваа да вадат резултати некако, што е одлика на шампиони нели. Кога тогаш мораше и ова да се случи.Некако потценувачки став кон противниците последниве 3/4 утакмици, и сето она pundit величење и непотребни компарации ги крена малце поише у облаци.
Окси, Беки, Шаки, ФабиNot gay enough. Пробај Мики, Тоци...
Da. Dobar rekord im propadna denes, iako veruvam sekoj fan na Pul go boli kur za sve osven za titulata vo PL.Сега ми текна, нели со евентуална победа денес, ке поставеа нов рекорд по број на победи или го поминаа сити? 18 по ред?
18 имаат, ова ќе беше 19та и ќе беше нов рекорд.Сега ми текна, нели со евентуална победа денес, ке поставеа нов рекорд по број на победи или го поминаа сити? 18 по ред?
Да, ама сепак и откако веќе ти е сигурна титулата следно е да пробаш да срушиш што е можно повеќе рекорди. Овој и не е до толку битен, би требало да постават нов за освоени поени.Da. Dobar rekord im propadna denes, iako veruvam sekoj fan na Pul go boli kur za sve osven za titulata vo PL.
Вотфорд > Атлетико
There's only one Invincibles
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Како не им е срам на овие Ватфорд да се радуваат за победата, ќе видат тие на Енфилд другата година шо ги чека![]()
Требало да им дадат на Вотфорд за надигрувањето некое медалче, некое признание, благодарница, букет цвеќе, било шо а не со празни раце да си одат домаЊупорт Каунти> Атлетико ако мене ме прашуваш.
Пре би гледал конференција него атлетико
Лоши глумци и грди филмови, тоа имаш по цел Балкан, не мора да гледаш шпанска лига.
Автоматски споено мислење:
There are two, Arsenal & Preston North End. Sorry bro
Играа на Енфилд и тоа се надигруваа, имаа куп шанси промашени и статива за да Ливерпул добие на искуство 2-0, во двомечот Вотфорд-Ливерпул 3-2![]()
1889, немој да ме јебеш прва сезона воопшто во Англија, нема споредбаЊупорт Каунти> Атлетико ако мене ме прашуваш.
Пре би гледал конференција него атлетико
Лоши глумци и грди филмови, тоа имаш по цел Балкан, не мора да гледаш шпанска лига.
There are two, Arsenal & Preston North End. Sorry bro
Играа на Енфилд и тоа се надигруваа, имаа куп шанси промашени и статива за да Ливерпул добие на искуство 2-0, во двомечот Вотфорд-Ливерпул 3-2![]()
Требало да им дадат на Вотфорд за надигрувањето некое медалче, некое признание, благодарница, букет цвеќе, било шо а не со празни раце да си одат домаЕвропскиот шампион не се надигрува секој ден
1889, немој да ме јебеш прва сезона воопшто во Англија, нема споредба
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk