Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
На лондонските екипи поблиску им е Кардиф отколку Њукасл, па и Манчестер и Ливерпул.

сега баш то приметив, стварно појма немав кај се наоѓа Њукасл [emoji38]

Sent from my iPhone using Tapatalk

за дистанцата мислев

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ти ако имаш претстава каде се наоѓаат Кардиф и Свонси, ја глаа сечам :D
Мада, сеа сигурно си го прегорел/а гугл со срчање, за да се снајдеш :P

Не, не, она со Де Геа тешко се надминува.
Е океј де, јас мислам така, ти мислиш поинаку. :D Сезонава е најдобар и играчки и статистички, ќе видиме што ќе биде понатака :)

Па сигурно не за наредната :) Добро и лани, пред тоа не баш како што се прикажува тука.

Да не се натегаме за џабе , ти (вие) имаш едно мислење, јас друго. Како што за едни е Меси, за други Роналдо најдобар играч, така мене со Нојер ;)

Па сигурно не за наредната :) Добро и лани, пред тоа не баш како што се прикажува тука.

Да не се натегаме за џабе , ти (вие) имаш едно мислење, јас друго. Како што за едни е Меси, за други Роналдо најдобар играч, така мене со Нојер ;)

Ти имаш изгледа селективна меморија. Никој не вика дека Де Геа е подобар од Нојер, кој според мене, кога е во форма е подобар голман од Де Геа само заради sweep-ингот што го прави и подобра пас игра.

Твое мислење со кое скоро сите не се согласуваа беше дека Де Геа е на ниво на Мињоле, Харт и остала боранија од голмани. Чак што више, едно време, и Мињоле ти беше подобар од Де Геа.

За Рашфорд заслужено. За Марсијал, :facepalm:

Редно беше и ВБА и Стоук да ги снема најодвратни екипи ми се.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom