Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Ама да играа против нормална екипа во последно коло.

А јас не сум многу сигурен ни во победа против Стоук.
Ги одбрав Свонси на ЛМС, значи не губат. Е сеа за победа ќе мора да се испотат малце :D

Ај он, ама Ренато Санчез. Среќа што не заебаа Баерн Минхен. Хесе Родригез бе... ццц кое дно допираат играчиве.
Може најпаметната одлука на ЛВГ, што одби да го земе.

Она на Свонси циганско малце, ги натерале да одат 80 метри, ПЛ фудбалери ќе си изморел ти додатно со 80 метри :pos:

Ma што 80 метри, хотелот каде што требало да бидат сместени, им кажале заради појава на вирус дека нема да можат да ги сместат, а хотелот останал отворен за јавностa.

Ma што 80 метри, хотелот каде што требало да бидат сместени, им кажале заради појава на вирус дека нема да можат да ги сместат, а хотелот останал отворен за јавностa.

Им оставиле review за хотелот :pos: врвот е она, не планираме да се враќаме тука во брзо време

Не мора да даваат Челси-Хадерсфилд, може слободно втора словенечка да даваат.[DOUBLEPOST=1525894494][/DOUBLEPOST]Од овакви сељаци судии што не дозволуваат да се изведе корнер со изговор дека завршило продолжението, онака...ми се сере.

Последно уредено:
Сега иде делот кај што глумиме изненадени дека Челзи кои што цела сезона беа срање..........пак се срање и вечерва. Каков шок. Неверување.

ЕЕЕ Мејсон, крв да сереш, слепец еден!

Ѓон у колено не е опасна игра, никако, сФе да ти ебам!

Види го ееееј што прави, абе слепец ли си ти ебам главата ќелава!!!

Нека тепа Хадерсфилд сакам да си останат во ПЛ.

Барем 5-6 минути продолжение треба да има. Ако нема толку...

Ама да играа против нормална екипа во последно коло.

А јас не сум многу сигурен ни во победа против Стоук.

*претпоследно

Никогаш да не заиграте ЛШ!

#ConteOut
#CarvalhalIn

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom