Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ма така оди логиката на нештата, само изгледа не се снајде во тоа трошење баш најдобро. Покетино добро направи а кокошките помалку потрошија годиниве отколку ЕвертонТи текнува кога коментиравме дека напраил паметен потег зошто отишол во постабилен клуб каде што нема да му продаваат играчи секое лето и ќе има финансии за трошење![]()
Да дополнам, исто и полека се створи стереотип дека Холанѓаните не се снаоѓаат добро во ПЛ. Коеман, Ван Гал, Јол, Гулит, Де Бур... (сигурно заборавам некого)Ниеден клуб што си го продаде најдобриот играч за многу пари и го замени со повеќе поефтини, не успеа да има некаков успех таа сезона. Ливерпул со Суарез, Тотенхем со Бејл, Евертон еве сега со Лукаку.
Не би го рачунал дека друго е кога си интерим и не треба да се замараш со трансфери и такви ствари него без никаков притисок си ја одработуваш работата до крај на сезонаХидинк... он и не беше така лош...
Нека го! Он ќе го мења МурџоДа се паметни Евертон да си го лапнат Марко Силва...
Реално не згреши многу, само што дно се и тие уште![]()
Абе, Мурџо им удрил корпа за нов договор?
Јас па се прашував која е причината за тој хејт упатен кон него од страна на навивачи на Јунајтед у последно време, тоа да ти биле алиби постови.
Абе, Мурџо им удрил корпа за нов договор?
Јас па се прашував која е причината за тој хејт упатен кон него од страна на навивачи на Јунајтед у последно време, тоа да ти биле алиби постови.
Не, напротив, треба да потпише ама Ед колку и да е руган од страна на навивачите од другите клубови, за вакви работи е многу принципиелен, баш и ред.девил што знаеш какво мислење има за цел борд, тоа го збореше. Следствено, Ед му има кажано покажи успех на крај од сезона и ќе добиеш нов 5 годишен (како што пишува на Мирор дека му нудат на 5) а не 3 годишен а овој сака сега да потпише, многу нормално, и ете го буцкањето по телевизииАбе, Мурџо им удрил корпа за нов договор?