Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иначе оваа е профил на утакмица во која Арсенал го покажува својот лузерски менталитет. Да видиме дали се сменило нешто. :Д
Нашиов барем влегува во дуел да одземе топка, па што биднува... Каква превара само испадна Стоунс.И не се лажи, освен дефанзивниот дел Јунајтед е составен од поквалитетни играчи. Но не мора да се сложиш со тоа и не планирам да дискутирам.

З'ш не пиша кога ти се потеше дундата?Taman e ? Ako ne e kazhi kje menjame.
#RealniEskperti
Стварно не знам која ти е поентата? Дали не се сложуваш со мене или со начинот на менаџирање со играчите од менаџерот.@red.devil појак менаџер,поголеми амбиции,појак тим во сите делови освен во дефанзива, а пак се губите на терен, Која е причинава ? Бранко е крив ? И да те потсетам дека од што ви е јак нападот дури 19 гола на 14 утакмици имате.
Мислите дека имате јак состав оти играчите кои ги купивте играат одлично во нивните тимови. Михтиријан признал дека не се понашал како да игра за гигант - да бе до вчера за Росоман играше
Шанјдерлин цар во Сотон кај вас по 15мин на 3 утакмици игра. Депај,Швајни и уште некој такви што ги имате да не ги набројувам. Погба нема поима која позиција ја игра. На една утакмица напред на друга назад, на трета на крило се чудам како уште голман не го стави.
Јунајтед има тим за во првите 4, само Мурињо треба играчите да ги игра на природни позиции.
Според што?Пеп да не е толку тврдоглав, би бил убедливо најдобриот тренер на светот.