Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Пеп да не е толку тврдоглав, би бил убедливо најдобриот тренер на светот.

Иначе оваа е профил на утакмица во која Арсенал го покажува својот лузерски менталитет. Да видиме дали се сменило нешто. :Д

Taman e ? Ako ne e kazhi kje menjame.

#RealniEskperti

Пак ги изгледав головиве на хајлајтс од стримов на Пеџа и ми падна криво што го ругаме Рохо толку :place: Нашиов барем влегува во дуел да одземе топка, па што биднува... Каква превара само испадна Стоунс.

@red.devil појак менаџер,поголеми амбиции,појак тим во сите делови освен во дефанзива, а пак се губите на терен, Која е причинава ? Бранко е крив ? И да те потсетам дека од што ви е јак нападот дури 19 гола на 14 утакмици имате.

Мислите дека имате јак состав оти играчите кои ги купивте играат одлично во нивните тимови. Михтиријан признал дека не се понашал како да игра за гигант - да бе до вчера за Росоман играше

Шанјдерлин цар во Сотон кај вас по 15мин на 3 утакмици игра. Депај,Швајни и уште некој такви што ги имате да не ги набројувам. Погба нема поима која позиција ја игра. На една утакмица напред на друга назад, на трета на крило се чудам како уште голман не го стави.

Јунајтед има тим за во првите 4, само Мурињо треба играчите да ги игра на природни позиции.

И не се лажи, освен дефанзивниот дел Јунајтед е составен од поквалитетни играчи. Но не мора да се сложиш со тоа и не планирам да дискутирам.

Да, офанзивата ви е ептен јака, затоа имате дупло помалце голови од нас

with all due respect, ali lester se aktuelni shampioni, redno e barem ednas sezonava da potsetat na neverojatnoto postignuvanje lani koe se desava poretko i od pominuvanjeto na haleevata kometa, eve so isklucok na nivnite igri vo LS kade bea odlicni.
Od druga strana mnogu ranlivi se siti posle frkite so celzi, aguero im e alfa i omega, baska i toj rezultat gi iskina kade igraa dobro do izramnuvanjeto na celzi i ocigledno toj psiholoski udar pep ne uspeal da im go zaleci.

Inace, tvrdoglav, ogranicen, kako sakate narecete go, tocno e deka deluva deka e mnogu limitiran, fakt e deka ima odlicen plan A vo fudbalot ali nitu edna taktika i filozofija ne e nepobedliva, a koga ke bide probien prvicniot plan sledat planot B, C, D, a takvo nesto ja iskreno ne pamtam deka pokazal nekad. So drugi zborovi, kolku i da osvoil u kariera, i on i Murinjo, ne treba da se potpiraat na ona sto do sega im noselo uspesi, redno e da, uslovno receno, naucat nesto novo i na istoto go prilagodat svojot tim.

Anyway, nenormalno im se podreduvaat rabotite na mojot covek konte i celzi, se nadevam deka abramovic nema da napravi katastrofalna greska i zimoska nema da odgovori pozitivno na baranjata na konte so izgovor .. glej tabela, gazime i vaka. A i wenger papakot sve da mu ebam senilno, istoto i za nego vazi.

Го прифанало од фудбалерите, сака и он да следи трендови, следно тетоважа па бланширање на косата

@red.devil појак менаџер,поголеми амбиции,појак тим во сите делови освен во дефанзива, а пак се губите на терен, Која е причинава ? Бранко е крив ? И да те потсетам дека од што ви е јак нападот дури 19 гола на 14 утакмици имате.

Мислите дека имате јак состав оти играчите кои ги купивте играат одлично во нивните тимови. Михтиријан признал дека не се понашал како да игра за гигант - да бе до вчера за Росоман играше

Шанјдерлин цар во Сотон кај вас по 15мин на 3 утакмици игра. Депај,Швајни и уште некој такви што ги имате да не ги набројувам. Погба нема поима која позиција ја игра. На една утакмица напред на друга назад, на трета на крило се чудам како уште голман не го стави.

Јунајтед има тим за во првите 4, само Мурињо треба играчите да ги игра на природни позиции.
Стварно не знам која ти е поентата? Дали не се сложуваш со мене или со начинот на менаџирање со играчите од менаџерот.

Ја не сум крив што Мурињо не знае да го искористи потенцијалот од играчите. Требаше декември да дојде да сфати каков играч е Микхтарјан итн. Но тоа не значивдека ростерот е слаб. Има група од играчи со кои топ3 треба да биде како од шала.
За останатотовкако што реков, е мое лично убедување и не дискутирам за тоа.

Пеп да не е толку тврдоглав, би бил убедливо најдобриот тренер на светот.
Според што? :D
Помаалски маубет здравје.
Не само што е тврдоглав, исто е и нефлексибилен, неколку утакмици погрешни проценки на противнице(посебно против послабиве) воопшто како да не ги анализира противнициве туку само излага со свој фудбал и своја игра.
Далеку е ќелавово од најдобар тренер, ептен далеку.

Класичен генг бенг е ова што им се дешава на Сити... Пеп уште еднаш докажа дека нема план Б. А каков само фуриозен старт имаа во Август и Септември, начисто се изгуби тимов...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom