Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не иде да се смееш пред ниедна одиграна утакмица за човекот. Фри трансфер е, се исплати и те како.
Не се освојува ни со Шо и Дармијан, или рандом 50 милионски бек од Бенфика што ќе ви го ували Мендеш. Ако гледаш така за ниеден играч нема гаранција дека ќе се снајде, глуп муабет до немај каде.
Ај чим бил фри трансфер може да му се прогледа низ прсти на Венгер.
Дармијан има 4 титули, исто и Шо ( да не зборувам за повредата која ја имаше), и тоа како се освојува титула со нив двајца. :)
За тој од 50 милиони допрва ќе видиме, прво нека потпиши. ;)

Уште не сфативте дека не смеете да ги заебавате за Шо, заедно со Шнајдерлин и Мемфис, костурот на новиот Јунајтед? :D

Па и со Шо и Дармијан се освоиле 4 титули, ТИТУЛИ :D

Ливерпул можно е да крка трансфер бан, Саутемптон се жалел во врска со трансферот
на Ван Дајк

Ливерпул можно е да крка трансфер бан, Саутемптон се жалел во врска со трансферот
на Ван Дајк
Каков ти е овој сензационалистички Инфомакс пост? :D

Нормално е да се жалат, следен јуни Хенри планира цел клуб да го купи :pos:

Ај чим бил фри трансфер може да му се прогледа низ прсти на Венгер.
Дармијан има 4 титули, исто и Шо ( да не зборувам за повредата која ја имаше), и тоа како се освојува титула со нив двајца. :)
За тој од 50 милиони допрва ќе видиме, прво нека потпиши. ;)
Гибс има 5 трофеи, подобар играч е од Шо, Дармијан или Колашинац?

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Гибс има 5 трофеи, подобар играч е од Шо, Дармијан или Колашинац?

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Реплицирав затоа што со нив ништо не можело да се освои како некој погоре што пиша.

Kakva vrska ima Van Dajk so transfer ban mene ne mi e jasno, liverpul ima pari i ako saka moze site igraci da im gi kupi i najverojatno taka i ke bide.

Сотон ги пријавиле во ФА за pouching, нелегално сте пристапиле до Ван Дајк. Сега може не трансфер бан ама може друга некоја казна да има.

Не иде да се смееш пред ниедна одиграна утакмица за човекот. Фри трансфер е, се исплати и те како.
Не се освојува ни со Шо и Дармијан, или рандом 50 милионски бек од Бенфика што ќе ви го ували Мендеш. Ако гледаш така за ниеден играч нема гаранција дека ќе се снајде, глуп муабет до немај каде.

Тебе 45 минути ти беа доволни да прогласиш играч за флоп. :pos:

Дали ке се исплати или не, ке се види на крај на сезона, џабе ако е Free, ако не е upgrade на ова што веќе го има Арсенал на таа позиција.[DOUBLEPOST=1496756952][/DOUBLEPOST]
Kakva vrska ima Van Dajk so transfer ban mene ne mi e jasno, liverpul ima pari i ako saka moze site igraci da im gi kupi i najverojatno taka i ke bide.

А се ценкаат за пишљиви 50,000 плата...

Сотон ги пријавиле во ФА за pouching, нелегално сте пристапиле до Ван Дајк. Сега може не трансфер бан ама може друга некоја казна да има.
Плачеа така за Клајн, Лалана и Алдервилд пред трансферот во Тотенхем. Се сомневам дека ФА ќе ги санкционира Ливерпул а и да ги, ништо страшно, имаме квалитет за борба во ЛШ и ПЛ, само уште Клоп да дојде.

Не ми се јасно зошто сте запнале со Шо која дечкото имаше страшна повреда и таа е главната причина што (најверојатно) нема да успее да си го искористи потенцијалот. Јунајтед кога го купи беше најталентиран лев бек во цела Англија и сигурно беше пратен од сите поголеми екипи во ПЛ. :)

Нолито вели дека не се снашол во Англија затоа што времето било до толку лошо што ќерка му сменила бледа боја во лицето и изгледала како да живее во пештера.

Мислам, постојат оправдувања, вадења, ќе кажеш не се пронајдов во клубот, лигата, не ми одговара менаџерот, ова е врв на се што имам чуено :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom