Premier League - 2026-2027

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување
Zamisli da otvoris tema kako sampion i da zboris za drugi ekipi i da si tolku jaden, toa e se sto treba da se znae za Arsenal fan, pa uste stavil i glasanje Arsenal i Arsenal. Ega se nikad ponovilo da osvoite titula, jezivo e kolku ste bedni generalno kako masa toj klub.

Zamisli da otvoris tema kako sampion i da zboris za drugi ekipi i da si tolku jaden, toa e se sto treba da se znae za Arsenal fan, pa uste stavil i glasanje Arsenal i Arsenal. Ega se nikad ponovilo da osvoite titula, jezivo e kolku ste bedni generalno kako masa toj klub.
Ова е исто како кога Доналд Трамп би отворил тема :icon_lol:

Добар е @Факе само нема кој да го згази со кола :D . Ме тагнал у постот, и тоа у сред анализа на Тотенхем, брада ти паднала.

Очекувам како што се сега составите, пак да бидат шампиони, се надевам со подобра игра од лани. У пол позиција се наредните 2-3 години сериозно да гризаат и за ПЛ и за ЛШ. Клучно е што не го потпишаа Винициус, ке им ебеше хемија во цела соблекувална.

Ќе кажев нема шанси Арсенал со онаква игра како лани да освои ама ја гледам конкуренцијата и немам друг избор.

Само едно знам, во ЛШ англиските ќе имаат дебакл. Нема шанси ниедна екипа да се натпреварува со ПСЖ, Баерн па и Барса и Реал.

Ќе кажев нема шанси Арсенал со онаква игра како лани да освои ама ја гледам конкуренцијата и немам друг избор.

Само едно знам, во ЛШ англиските ќе имаат дебакл. Нема шанси ниедна екипа да се натпреварува со ПСЖ, Баерн па и Барса и Реал.
Да беше малку поакикатно италијанското првенство тука и Интер и компанија можеше да ги ставиш :toe: Пошто на Арсенал секоја недела му се испрчува по некој Брајтон, Брентфорд, Евертон, Сандерленд кои од копачки ги вадат, за тоа време ПСЖ игра со Троа, Реал со Леганес, Баерн со Унтерахинг...... јасно дека немаат шанси ПЛ екипите со екипите каде пола од лигата е на аматерско ниво.

Ke prajte li kajgana Fantasy Premier Liga ili mozda ima veke? Dajte kod

Ke prajte li kajgana Fantasy Premier Liga ili mozda ima veke? Dajte kod

Проччкај толку ли си голема мрза.

Да ја почнеме сезоната и со комедија, не е можно да е толку глуп Маџарот.

Back
На врв Bottom