Premier League - 2026-2027

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување
Zamisli da otvoris tema kako sampion i da zboris za drugi ekipi i da si tolku jaden, toa e se sto treba da se znae za Arsenal fan, pa uste stavil i glasanje Arsenal i Arsenal. Ega se nikad ponovilo da osvoite titula, jezivo e kolku ste bedni generalno kako masa toj klub.

Zamisli da otvoris tema kako sampion i da zboris za drugi ekipi i da si tolku jaden, toa e se sto treba da se znae za Arsenal fan, pa uste stavil i glasanje Arsenal i Arsenal. Ega se nikad ponovilo da osvoite titula, jezivo e kolku ste bedni generalno kako masa toj klub.
Ова е исто како кога Доналд Трамп би отворил тема :icon_lol:

Добар е @Факе само нема кој да го згази со кола :D . Ме тагнал у постот, и тоа у сред анализа на Тотенхем, брада ти паднала.

Очекувам како што се сега составите, пак да бидат шампиони, се надевам со подобра игра од лани. У пол позиција се наредните 2-3 години сериозно да гризаат и за ПЛ и за ЛШ. Клучно е што не го потпишаа Винициус, ке им ебеше хемија во цела соблекувална.

Ќе кажев нема шанси Арсенал со онаква игра како лани да освои ама ја гледам конкуренцијата и немам друг избор.

Само едно знам, во ЛШ англиските ќе имаат дебакл. Нема шанси ниедна екипа да се натпреварува со ПСЖ, Баерн па и Барса и Реал.

Back
На врв Bottom