Premier League - 2026-2027

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување
Многу убаво те сфатив. И сега те сфаќам.
Не беше муабетот дали ќе станат шампиони туку дека од групна фаза секоја утакмица им толерираа вакви одлучувачки моменти.
Епа која е поентата да гураат некого ако не освои? Мене ако ме прашуваш поатрактивни екипи ( по имиња) имаат и Франција и Англија па не завршија во финалето. Сакав да ти кажам дека наративот не ти беше на место, не ги гураа судиите за да проаѓаат даље, можеби имало пар или/или одлуки ама далеку од тоа дека директно се влијаело на резултат за овие да проаѓаат натака. Едина огромна грешка е црвениот во 1 коло за Меси, толку. А верувај и да го добиеше пак ќе пројдеа група и исти курац ќе беше се.

Епа која е поентата да гураат некого ако не освои? Мене ако ме прашуваш поатрактивни екипи ( по имиња) имаат и Франција и Англија па не завршија во финалето. Сакав да ти кажам дека наративот не ти беше на место, не ги гураа судиите за да проаѓаат даље, можеби имало пар или/или одлуки ама далеку од тоа дека директно се влијаело на резултат за овие да проаѓаат натака. Едина огромна грешка е црвениот во 1 коло за Меси, толку. А верувај и да го добиеше пак ќе пројдеа група и исти курац ќе беше се.
И у полуфинале Енцо да јадеше црвен за боксот исти курац ќе беше и у четвртфинале со Швајцарија на тоа чамугата да не му дадеа црвен исто ќе беше и со Египет при фаул у напад да ја стопираше судијата играта исти курац ќе беше и цела средина и одбрана редовно да добиваа жути картони за фаулите исто ќе беше.
Многу "конциденци" за све да биде случајно и исти курац да биде.

А тоа што не освоија не е оправдание дека не ги гураа. Што поочигледно требаше да направат за да не се примети дека ги гураат ?

Да ве потсетам дека темава е за ПЛ :D
Добро.
Кога 10 утакмици по ред ќе земат да го толерираат и Бруно како копачине аргентински ќе почнам и тебе да те спамам со он топик . :icon_mrgr:

Брајтон, Бренфорд, Лидс се ултра занимливи за гледање годинава.
Од друга страна Астон Вила, Њукасл, Тотенхем са тешка катастрофа
Топло-ладно Пул и Јунајтед
Значи од 3 до таму 13та позиција ќе биде интересно за гледање
Првите три позиции мислам дека се решени уште сега.
Арсенал, Сити, Челси.

Ова не е смешно шо им се дешава.

Аир не видоа од Брајтон од кога се појавија во ПЛ, пациенти им станаа.

Нема ништо посигурно од тоа Паскал Грос да е стрелец против Јунајтед. :D

Малку ја заебале работата ама океј, ќе им се прогледа низ прсти

Групата на Палас што делуваше како некоја германска група се откажала од навивање, не можеле со моменталните цени на карти и со мерките.

Back
На врв Bottom