Premier League - 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Што хејт му удрија коментаторите од мултипреносот на Иван Јуриќ. Уште не почнат да менаџира :D

Сва среќа не се сретнaвме со Манчестер Јунајтед у лш,кој ќе ни ги глеаше гревовите коа ќе не подбереа тие играчини од типот на ултрамегагига јакиот шпиц хојлунд па па па...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Ногу ми е мило ќељавицата што го јаде, за нас е завршена сезоната. :cool:
Зш е завршена??? Големи се шансите и топ 5 да води во ЛШ. Ги тепавте Сити а дома губите од Долно Соње. Кога ќе видиш кои екипи се мотаат околу топ 5 не би рекол дека е сезонта завршена.

13 gola i 10 asistencii na Salah pred Bozikj, prv u istorija na PL so vakva double double statistika. :cuc:
Ovie totnam, 3 primija, uste 4 plus mozea lagano da primat da ne bese losata realizacija na Pul.

Овој па Постекоглу игра висока линија мислиш е тренер на Барселона 2008/2009 не на утепаниот Тотенхем што нема одбрана.

13 gola i 10 asistencii na Salah pred Bozikj, prv u istorija na PL so vakva double double statistika. :cuc:
Ovie totnam, 3 primija, uste 4 plus mozea lagano da primat da ne bese losata realizacija na Pul.
Овој Постекоглу со ваква поставена одбрана може да менаџира само тим во Австралија и Селтик. Лани мрднатиот против Челзи со 2 играчи помалце играше со одбрана поставена на центар од теренот

Зш е завршена??? Големи се шансите и топ 5 да води во ЛШ. Ги тепавте Сити а дома губите од Долно Соње. Кога ќе видиш кои екипи се мотаат околу топ 5 не би рекол дека е сезонта завршена.
Инцестиве не добиваат 5то место за ЛШ, едини пат до ЛШ ни е да ја земеме лига европа али со баграва у клубот тешко.
Иначе шо фајде од ЛШ кога тоа не е мерило за успех така?
Или смени мислење? :D

Инцестиве не добиваат 5то место за ЛШ, едини пат до ЛШ ни е да ја земеме лига европа али со баграва у клубот тешко.
Иначе шо фајде од ЛШ кога тоа не е мерило за успех така?
Или смени мислење? :D
Боље ЛШ него конференциска признавам.
Мислам дека топ 5 имаа реални шанси да води во ЛШ следна сезона. Бундес ја отпишуваме уште од сега , Лига Мекдоналдс од Франција не постои. Меѓу Серија А и Ла Лига ќе се води битката а Челзи има отворен пат да освои Влајко Куп. :D

Овој Постекоглу со ваква поставена одбрана може да менаџира само тим во Австралија и Селтик. Лани мрднатиот против Челзи со 2 играчи помалце играше со одбрана поставена на центар од теренот
Копија на Пеп.

За ваква игра него му требаат класа играчи позади и некој како Родри.. Неговата задна линија моментално е составена од играчи кој ни во Саутемптон не би играле. Не прави никакво прилагодување во склоп на составот. Резултатот на сето тоа е најдобар напад и средина на табела.

Пеп тоа што го играше го играше со врхунски играчи, го гледаме сега што прави кога забегаа играчите.

Каков полутим се овие Тотенхем. Можеа 7-8 да примат до сега.

Back
На врв Bottom