Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
14 април 2012
Мислења
32.529
Поени од реакции
66.065
Ливерпул е како Арсенал пред 2 сезони. Ќе им се скрши гранката кога тогаш. :angel:
Проблемот тука е што екипите зад нив се многу неубедливи, за разлика од претходно, кога знаеш дека само еден кикс ке биде искористен од Сити.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.651
Поени од реакции
11.769
Проблемот тука е што екипите зад нив се многу неубедливи, за разлика од претходно, кога знаеш дека само еден кикс ке биде искористен од Сити.
Не гледам зошто е тоа проблем?!

giphy.gif

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.889
Поени од реакции
1.334
Od pocetok na sezona ocekuem pad u forma na Pool. Dodusa ne deka nemaja poslaba igra, ama pak uspevaja da izvlecat pobeda.
Ke bide interesno, iskreno, ne ocekuem titula. Arsenal imaat prilika godinava konecno da osvojat, ama ocigledno imaat nedostatok na igraci, nemaat spic, se macat so povredi... verojatno tie dve sezoni kaj so gi brkaja City doagjaat na naplata. Nesto slicno kako Pool koga osvoi titula slednata sezona se mozno se povredi. Igravme so Fabinho i Philips u odbrana.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Не знам колку памтите, ама кога Ипсвич влезе во ПЛ излегоа едни мемињa "LEAKED!!! ПРВИТЕ 3 РЕЗУЛТАТИ ЗА СЛЕДНАТА СЕЗОНА!!!"

И ми беше глупо пошто истите мемиња и минатата сезона беа, си реков "Добро, ок, го тупите сеа, се случило еднаш ова не значи дека цело време ќе се дешава. Тотенхем не се до толку секогаш стабилни, Испвич се ептен слаби, Пеп е Пеп, дај не се бламирајте, каква шанса има да се случи ова..."

Ама

1731255884153.png

THEY DID IT, THEY DID THE MEME

1731255910611.png
1731255921993.png
1731255931345.png

Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.784
Поени од реакции
4.283
Добро бе како циганов Каиседо нема жолт досега? Минимум три пати ги разби со рамо играчите на Аесенал.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.651
Поени од реакции
11.769
Od pocetok na sezona ocekuem pad u forma na Pool. Dodusa ne deka nemaja poslaba igra, ama pak uspevaja da izvlecat pobeda.
Ke bide interesno, iskreno, ne ocekuem titula. Arsenal imaat prilika godinava konecno da osvojat, ama ocigledno imaat nedostatok na igraci, nemaat spic, se macat so povredi... verojatno tie dve sezoni kaj so gi brkaja City doagjaat na naplata. Nesto slicno kako Pool koga osvoi titula slednata sezona se mozno se povredi. Igravme so Fabinho i Philips u odbrana.
Кризата со повреди кај Арсенал траеше едно полувреме. Освен Одегард кој фалеше некое време, немаат други битни отсуства. Калафиори сега, кој е и нов играч. Толку.
Ливерпул ги нема Алисон и Жота кои беа првотимци, а еве и Арнолд сега изгледа се повреди.
Предност на Арсенал е што имаа 6 тешки гостувања, Ливерпул досега само 2

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.288
Поени од реакции
9.398
Што ве оваа срање за повреди?
Нели не се рачинаат повреди...

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.889
Поени од реакции
1.334
Кризата со повреди кај Арсенал траеше едно полувреме. Освен Одегард кој фалеше некое време, немаат други битни отсуства. Калафиори сега, кој е и нов играч. Толку.
Ливерпул ги нема Алисон и Жота кои беа првотимци, а еве и Арнолд сега изгледа се повреди.
Предност на Арсенал е што имаа 6 тешки гостувања, Ливерпул досега само 2
Точно, Пул имаше доста лесни противници... едино Арсенал беше позахтевен, другото се беше боранија како Брајтон, Бормут, Челси... усвари? Како тоа лесни за нас, а тешки за Арсенал? аа да они гостуваа, извинете. :icon_lol:
Сакаат да бидат конкурентни за титула, а Брајтон и Бромут ги рачунате како тешки противници? Да, да јасно ми е имаа црвен картон, ама екипа со авторитет и екипа што сака титула не губи ни со црвен картон, извини, ама годинава ако не ја искориста формата на Сити и освоја титула не знам кога и дали некогаш ќе освои. Пет години да нема освоено асална титула и да не може да биде конкурентен у Европа, мех. Пул со нов тренер покажува доминација во две натпреварувања. Не знам дали ќе успеат долго да ја гураат, ама ова е само почеток на нешто добро( се надевам). Оваа сезона како и да се заврши за Пул е голема позитива.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.288
Поени од реакции
9.398

Следни Ентони Тејлор и Мајкл Оливер. :gjavol:

Kajgana Shop

На врв Bottom