Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
14 август 2022
Мислења
1.366
Поени од реакции
1.679
Две контри имаа Фулам 2 на 1 и 3 на 2, и на двете изиграа аматерски, после ова очекуван пораз. Јунајтед не изиграа ништо посебно но освоија 3 бода и не примија гол, се враќа ли времето на Саф?!:D

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.291
Поени од реакции
9.401
Фулам многу бољи у второво, секоја чест (y)

80 мин, 0:0 со Фулам дома, играш лошо.... влагаат Џони Еванс и Де Лигт?
..шо?
Ај Хари ваљда повреден, ама..шо?
Автоматски споено мислење:

Шо = сленг од Што, а не повредениот играч на Јунајтед
Вечити повреден да му се посерам у то сраклениот

Две контри имаа Фулам 2 на 1 и 3 на 2, и на двете изиграа аматерски, после ова очекуван пораз. Јунајтед не изиграа ништо посебно но освоија 3 бода и не примија гол, се враќа ли времето на Саф?!:D
1003107061.jpg

Слабо англискиот а? :D

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.279
Поени од реакции
6.183
Онаков зицер со надворешен фелш на Фернадеш го позиционира високо на следните изборни листи на ДУИ. Класичната чаирска ја напраи уште чија нонен да се издереше.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.291
Поени од реакции
9.401
На сите хејтери на Јунајтед им се уништи викендот.... Уште у петок да им се :гомце: :гомце: :гомце: ...
Зихеехеххехе.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.366
Поени од реакции
1.679
Мила зини да ти кажу што повише. :pos:
Јас ја гледав утакмицата, не ми треба Софа Скор. Прво полувреме Јунајтед подобар, одличен пресинг, Бруно утна 2 зицера. Фулам во второ беа подобри, две контри неискористени од кои на едната Меглаер беше оставен сам. После 70та минута и кондиционо паднавте, лесно стигаа Фулам до ваш 16тник, но на крај вие дадовте гол и спасивте гз.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.291
Поени од реакции
9.401
Јас ја гледав утакмицата, не ми треба Софа Скор. Прво полувреме Јунајтед подобар, одличен пресинг, Бруно утна 2 зицера. Фулам во второ беа подобри, две контри неискористени од кои на едната Меглаер беше оставен сам. После 70та минута и кондиционо паднавте, лесно стигаа Фулам до ваш 16тник, но на крај вие дадовте гол и спасивте гз.
Тачно Филам со 0 шитеви на далеку подобар од мрвиот Јунајтед. :tapp:

Член од
14 август 2022
Мислења
1.366
Поени од реакции
1.679
Тачно Филам со 0 шитеви на далеку подобар од мрвиот Јунајтед. :tapp:
Абе тие две контри срамота да не ги реализираш, тоа е боље ситуација од пенал. Ама што разбираш ти фудбал, броиш шутеви.:LOL:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.291
Поени од реакции
9.401
Абе тие две контри срамота да не ги реализираш, тоа е боље ситуација од пенал. Ама што разбираш ти фудбал, броиш шутеви.:LOL:
Боље и штета за хејтерите на Јунајтед како тебе.;)
Само земете го ретардосот Феликс и пред нас сте ако не успее тоа, Санчо ви го даваме да биде другарче со Стерлин и со Мудрик. :pos:

кој друг ќе мрси муда освен скаусер....:sneaky:

Кралот кажа се што имаше да каже...:cool:

Оди сељак спреми се. :cool: :cool:

Последно уредено:
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Во најава уште една мизерна сезона за јунајтед ако идеме по онаа стара мудрост - по утрото денот се познава.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
А ако гледаме така на темава ондак ова ќе биде премногу мизерна сезона и тема за читање пошто еве 6та страна сме а Данте и Сака Зулу веќе сами испишаа 4 ипол. :confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom