Вечити повреден да му се посерам у то сраклениотФулам многу бољи у второво, секоја чест
80 мин, 0:0 со Фулам дома, играш лошо.... влагаат Џони Еванс и Де Лигт?
..шо?
Ај Хари ваљда повреден, ама..шо?
Автоматски споено мислење:
Шо = сленг од Што, а не повредениот играч на Јунајтед
Две контри имаа Фулам 2 на 1 и 3 на 2, и на двете изиграа аматерски, после ова очекуван пораз. Јунајтед не изиграа ништо посебно но освоија 3 бода и не примија гол, се враќа ли времето на Саф?!
Времето на Саф никогаш не ни завршило ако имаш добар вкус за домашен рапсе враќа ли времето на Саф?!
Ипсвич ќе имаат ептен добра сезона над очекувањата?Ако по утрото денот се познава...
Боље од модрите од Лондон.Ипсвич ќе имаат ептен добра сезона над очекувањата?
???Вечити повреден да му се посерам у то сраклениот
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 426611
Слабо англискиот а?
Мила зини да ти кажу што повише.
Јас ја гледав утакмицата, не ми треба Софа Скор. Прво полувреме Јунајтед подобар, одличен пресинг, Бруно утна 2 зицера. Фулам во второ беа подобри, две контри неискористени од кои на едната Меглаер беше оставен сам. После 70та минута и кондиционо паднавте, лесно стигаа Фулам до ваш 16тник, но на крај вие дадовте гол и спасивте гз.Мила зини да ти кажу што повише.
Тачно Филам со 0 шитеви на далеку подобар од мрвиот Јунајтед.Јас ја гледав утакмицата, не ми треба Софа Скор. Прво полувреме Јунајтед подобар, одличен пресинг, Бруно утна 2 зицера. Фулам во второ беа подобри, две контри неискористени од кои на едната Меглаер беше оставен сам. После 70та минута и кондиционо паднавте, лесно стигаа Фулам до ваш 16тник, но на крај вие дадовте гол и спасивте гз.
Абе тие две контри срамота да не ги реализираш, тоа е боље ситуација од пенал. Ама што разбираш ти фудбал, броиш шутеви.Тачно Филам со 0 шитеви на далеку подобар од мрвиот Јунајтед.
Боље и штета за хејтерите на Јунајтед како тебе.Абе тие две контри срамота да не ги реализираш, тоа е боље ситуација од пенал. Ама што разбираш ти фудбал, броиш шутеви.
А ако гледаме така на темава ондак ова ќе биде премногу мизерна сезона и тема за читање пошто еве 6та страна сме а Данте и Сака Зулу веќе сами испишаа 4 ипол.Во најава уште една мизерна сезона за јунајтед ако идеме по онаа стара мудрост - по утрото денот се познава.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk