Вечити повреден да му се посерам у то сраклениотФулам многу бољи у второво, секоја чест
80 мин, 0:0 со Фулам дома, играш лошо.... влагаат Џони Еванс и Де Лигт?
..шо?
Ај Хари ваљда повреден, ама..шо?
Автоматски споено мислење:
Шо = сленг од Што, а не повредениот играч на Јунајтед
Две контри имаа Фулам 2 на 1 и 3 на 2, и на двете изиграа аматерски, после ова очекуван пораз. Јунајтед не изиграа ништо посебно но освоија 3 бода и не примија гол, се враќа ли времето на Саф?!![]()
Времето на Саф никогаш не ни завршило ако имаш добар вкус за домашен рапсе враќа ли времето на Саф?!![]()
Ипсвич ќе имаат ептен добра сезона над очекувањата?Ако по утрото денот се познава...![]()
![]()
Боље од модрите од Лондон.Ипсвич ќе имаат ептен добра сезона над очекувањата?![]()
???Вечити повреден да му се посерам у то сраклениот
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 426611
Слабо англискиот а?![]()
Мила зини да ти кажу што повише.
Јас ја гледав утакмицата, не ми треба Софа Скор. Прво полувреме Јунајтед подобар, одличен пресинг, Бруно утна 2 зицера. Фулам во второ беа подобри, две контри неискористени од кои на едната Меглаер беше оставен сам. После 70та минута и кондиционо паднавте, лесно стигаа Фулам до ваш 16тник, но на крај вие дадовте гол и спасивте гз.Мила зини да ти кажу што повише.![]()
Тачно Филам со 0 шитеви на далеку подобар од мрвиот Јунајтед.Јас ја гледав утакмицата, не ми треба Софа Скор. Прво полувреме Јунајтед подобар, одличен пресинг, Бруно утна 2 зицера. Фулам во второ беа подобри, две контри неискористени од кои на едната Меглаер беше оставен сам. После 70та минута и кондиционо паднавте, лесно стигаа Фулам до ваш 16тник, но на крај вие дадовте гол и спасивте гз.
Абе тие две контри срамота да не ги реализираш, тоа е боље ситуација од пенал. Ама што разбираш ти фудбал, броиш шутеви.Тачно Филам со 0 шитеви на далеку подобар од мрвиот Јунајтед.![]()
Боље и штета за хејтерите на Јунајтед како тебе.Абе тие две контри срамота да не ги реализираш, тоа е боље ситуација од пенал. Ама што разбираш ти фудбал, броиш шутеви.![]()
А ако гледаме така на темава ондак ова ќе биде премногу мизерна сезона и тема за читање пошто еве 6та страна сме а Данте и Сака Зулу веќе сами испишаа 4 ипол.Во најава уште една мизерна сезона за јунајтед ако идеме по онаа стара мудрост - по утрото денот се познава.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk