Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
19 март 2013
Мислења
2.931
Поени од реакции
4.324
Имаат искуство Арсенал од претходниве сезони, време им е. Ќе се осети присуството на Калафиори :icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Исто е и најуспешен менаџер после Ферги. :D
ЕТХ?
Не е.

Мурињо е.
Има освоено 3 титули.
ЕТХ има 2, Мојс 1.

По број на победи на натпревари пак е Мурињо.
Мурињо има 58.33% на победи, ЕТХ има 57.39

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.286
Поени од реакции
9.396
ЕТХ?
Не е.

Мурињо е.
Има освоено 3 титули.
ЕТХ има 2, Мојс 1.

По број на победи на натпревари пак е Мурињо.
Мурињо има 58.33% на победи, ЕТХ има 57.39
Кои 3 друже комјунити шилд е оверхајпната пријателска, мани го црепот Мурињо што лупа зелени.

1003107018.jpg

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.721
Поени од реакции
2.237
Сити без проблем ќе ја освои лигава, можеби најлесно у минативе неколку сезони. Го нема Клоп, нема кој да праи притисок. Артета сеуште е мало дете за Гвардиола а и сезонава прв пат ќе осетат притисок, немаат апсолутно никакво оправдување за неуспех и тоа мислам дека ќе ги кочи сезонава, на страна фактот што со смоката Хаверц не се игра у напад, не знам за кој кур не го земат Осимен, идеален шпиц им е за и онака бајатиот централен напад.
Затоа што не им го даваат и голема сума бараат. Плус треба прво да се ослободи Арсенал од играчи за да купи. Соланке кој беше опција замина кај кокошките, се споменуваа Исак и оној од Спортинг Ѓокереш или како и да е. Така да на крајот нема да купи напаѓач.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.529
Поени од реакции
66.065
According to The Times, one Premier League club executive said: 'The collective view I've heard is that an appropriate sanction would have to be a points deduction so substantial — we are talking here between 70 and 80 points — that it guarantees City a season in the Championship.'

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Добро, што треба да направи Гарначо за ЕТХ да го стави во прв тим..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Можда не е у фул фитнес, ма да и така е бољи од мртвиот Рашфорд.
Чисто сумњам, ама ете и да е, некако не ми е за верување дека не би можел да одигра 60ина минути како стартер, не е како... шо знам, Палмер да речеме па касно да се приклучи на екипата, еве играше минатата недела.
Ама ќе да е тоа..или ЕТХ верува во другиве повеќе ко за стартери...

Гужва во фитнес центарот на Челзи :pos:
Најискрено омислев дека е ова од меме акаунт кој постирал некое рандом видео што нема врска со Челзи чисто за да се исфура фората 'hehe celzi epten igraci imaat"

....али ау јеботе.... челзи ептен играчи имаат

едит: Пола од овие се тренери бе....
али ипак, јеботе многу играчи :D

Член од
14 август 2022
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.679
Добро игра Ајакс II само им фали шпиц.
Автоматски споено мислење:

Чисто сумњам, ама ете и да е, некако не ми е за верување дека не би можел да одигра 60ина минути како стартер, не е како... шо знам, Палмер да речеме па касно да се приклучи на екипата, еве играше минатата недела.
Ама ќе да е тоа..или ЕТХ верува во другиве повеќе ко за стартери...

Најискрено омислев дека е ова од меме акаунт кој постирал некое рандом видео што нема врска со Челзи чисто за да се исфура фората 'hehe celzi epten igraci imaat"

....али ау јеботе.... челзи ептен играчи имаат
43

Kajgana Shop

На врв Bottom