ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.717
- Поени од реакции
- 43.745
Мислам дека треба да се стави некој лимит, секој член да може да постира по 3 поста на ден на темава.
Ќе нема ни 3 страни испишани така.Мислам дека треба да се стави некој лимит, секој член да може да постира по 3 поста на ден на темава.
ФРИ ФРИ ПАЛЕСТАЈНМислам дека треба да се стави некој лимит, секој член да може да постира по 3 поста на ден на темава.
Ја буквално неможаам да верувам дека постојат луѓе како тебе а 30 имам,искрено големо Л за тебе околу цитатите, мое право е да се надевам на нешто позначајно со оглед на тоа дека составот е значително ујачан, освен ако не се преплават со повреди.Само последните две страни ги отворив, ме интересираше мислење за трансферите. Пред тоа што ли сте пишувале.
Ја не сум чепкал у други фан клубови ама веројатно не навивате за клуб за д избори опстанок?Ми се допаѓа оптимизмот во фан клуб Јунајтед со купувањето на Де Лихт и Мазрауи. Радости, планови, како Мазрауи бил одличен тандем со Антони па како Тен Хаг ќе му ја вратил старата форма на Де Лихт.
Уште замена за стаклениот Шо да најдат и ќе почнеле со походот.
Da ja imase ovaa struktura nad nego, United so Ole ke bese u borba za titula sekoja godina. Ama na koj da mu kazes koga pola fan baza mislea deka bil profesor po fizicko i ne razbiral taktiki a so ekipa od lingard pereira b.williams dan james zavrsuvase vtor i tret u liga plus polufinalinja sekoja godina po kupovite i finale LE izgubeno na penali. Uste ne mozam da go prebolam faktot deka go zamenivme so RALF koj dobivase soveti na video call od treneri vo rusija sto gledaat utakmica na tv...Tolku potroseni za da naprai Ajax 2, na Solskaer da mu dadea volkava sloboda da nosi koj saka vo daleku bolje pozicija ke bese UTD sea
Мислам дека треба да се стави некој лимит, секој член да може да постира по 3 поста на ден на темава.
ЕТХ се задржа најмногу после САФ ерата ште е чудо и невероватно за клуб како Јунајтед. Ниту е некое тренириште ниту има харизма.Da ja imase ovaa struktura nad nego, United so Ole ke bese u borba za titula sekoja godina. Ama na koj da mu kazes koga pola fan baza mislea deka bil profesor po fizicko i ne razbiral taktiki a so ekipa od lingard pereira b.williams dan james zavrsuvase vtor i tret u liga plus polufinalinja sekoja godina po kupovite i finale LE izgubeno na penali. Uste ne mozam da go prebolam faktot deka go zamenivme so RALF koj dobivase soveti na video call od treneri vo rusija sto gledaat utakmica na tv...
Исто е и најуспешен менаџер после Ферги.ЕТХ се задржа најмногу после САФ ерата ште е чудо и невероватно за клуб како Јунајтед. Ниту е некое тренириште ниту има харизма.
Ама затоа пее како ќе му свират.
Прегледај го приврзокот 426507
И ти исто вака пееш, ама без да ти свират. На кожен микрофон.ЕТХ се задржа најмногу после САФ ерата ште е чудо и невероватно за клуб како Јунајтед. Ниту е некое тренириште ниту има харизма.
Ама затоа пее како ќе му свират.
Прегледај го приврзокот 426507
Стари остај микрофонот. Што викаш? Хојлунд у топ 3 стрелци ли ќе е сезонава?И ти исто вака пееш, ама без да ти свират. На кожен микрофон.
Исто е и најуспешен менаџер после Ферги.
Стари си требал новиот акаунт МекКур, а не Меркур, кур да те утепаНова тема и испишани 3 страни, 80% од овие @HEKOJ и @Saka Zulu, не го вадат Јунајтед од уста. Мртва трка шо му е поќе време в уста, дали Јунајтед или нечиј кур.
Таман со Хојлунд 9,5 гола ќе имаат заедно.