Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
29 октомври 2023
Мислења
450
Поени од реакции
623
Само последните две страни ги отворив, ме интересираше мислење за трансферите. Пред тоа што ли сте пишувале.
Ја буквално неможаам да верувам дека постојат луѓе како тебе а 30 имам,искрено големо Л за тебе околу цитатите, мое право е да се надевам на нешто позначајно со оглед на тоа дека составот е значително ујачан, освен ако не се преплават со повреди.
Автоматски споено мислење:

Ми се допаѓа оптимизмот во фан клуб Јунајтед со купувањето на Де Лихт и Мазрауи. Радости, планови, како Мазрауи бил одличен тандем со Антони па како Тен Хаг ќе му ја вратил старата форма на Де Лихт.
Уште замена за стаклениот Шо да најдат и ќе почнеле со походот.
Ја не сум чепкал у други фан клубови ама веројатно не навивате за клуб за д избори опстанок?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Сити без проблем ќе ја освои лигава, можеби најлесно у минативе неколку сезони. Го нема Клоп, нема кој да праи притисок. Артета сеуште е мало дете за Гвардиола а и сезонава прв пат ќе осетат притисок, немаат апсолутно никакво оправдување за неуспех и тоа мислам дека ќе ги кочи сезонава, на страна фактот што со смоката Хаверц не се игра у напад, не знам за кој кур не го земат Осимен, идеален шпиц им е за и онака бајатиот централен напад.
Манчестер ќе биде у топ 4, Ливерпул е енигма, ништо не појачаа сменија тренер, да видиме као ќе ги наштима кељавиот и дали ќе го слушаат или ќе почнат да се курчат сеа ѕвездите.
Челзи има премногу лош состав, не знам како гледате на тоа и дали си се тешите дека млади играчи се тоа дека треба да се уиграваат да напредуваат, ја искрено од тоа што видов од црнчугите ниеден не двои. Имаат 50 играчи а од цел состав едино Палмер и Енцо Фернандез што вредат, другото е све ситна боранија, и не се заебавам ниту провоцирам коа ќе кажам дека едно 10 екипи имаат подобри играчи од нив. Криво ми е што политички го преебаа клубот и инсталираа воук марионети и бизнисмени некои перални на пари и што и да е, ама не е убаво, не личи.
Тие Тотенхем, Вила мила, Њукасл тука у борба за 6-7-8мо место, другата половина кој ја ебе што сакаат нека праат.
Евертон нека се спаси а другите очи нека вадат.

Сити
Ливерпул
Арсенал
Манчестер
Тотенхем
Вила
Њукасл
Челзи

Иначе гласав за Ливерпул и тоа е се што треба да знаете за постов.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.031
Поени од реакции
1.520
Tolku potroseni za da naprai Ajax 2, na Solskaer da mu dadea volkava sloboda da nosi koj saka vo daleku bolje pozicija ke bese UTD sea
Da ja imase ovaa struktura nad nego, United so Ole ke bese u borba za titula sekoja godina. Ama na koj da mu kazes koga pola fan baza mislea deka bil profesor po fizicko i ne razbiral taktiki a so ekipa od lingard pereira b.williams dan james zavrsuvase vtor i tret u liga plus polufinalinja sekoja godina po kupovite i finale LE izgubeno na penali. Uste ne mozam da go prebolam faktot deka go zamenivme so RALF koj dobivase soveti na video call od treneri vo rusija sto gledaat utakmica na tv...

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.441
Поени од реакции
58.813
Мислам дека треба да се стави некој лимит, секој член да може да постира по 3 поста на ден на темава. :D

И сега ако те испровоцирам, ќе треба да чекаш утре за да ми вратиш.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.366
Поени од реакции
1.679
Da ja imase ovaa struktura nad nego, United so Ole ke bese u borba za titula sekoja godina. Ama na koj da mu kazes koga pola fan baza mislea deka bil profesor po fizicko i ne razbiral taktiki a so ekipa od lingard pereira b.williams dan james zavrsuvase vtor i tret u liga plus polufinalinja sekoja godina po kupovite i finale LE izgubeno na penali. Uste ne mozam da go prebolam faktot deka go zamenivme so RALF koj dobivase soveti na video call od treneri vo rusija sto gledaat utakmica na tv...
ЕТХ се задржа најмногу после САФ ерата ште е чудо и невероватно за клуб како Јунајтед. Ниту е некое тренириште ниту има харизма.
Ама затоа пее како ќе му свират.

110168540.jpg

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.291
Поени од реакции
9.400
Член од
9 мај 2024
Мислења
30
Поени од реакции
150
ЕТХ се задржа најмногу после САФ ерата ште е чудо и невероватно за клуб како Јунајтед. Ниту е некое тренириште ниту има харизма.
Ама затоа пее како ќе му свират.

Прегледај го приврзокот 426507
И ти исто вака пееш, ама без да ти свират. На кожен микрофон.

Член од
11 мај 2024
Мислења
62
Поени од реакции
203
Нова тема и испишани 3 страни, 80% од овие @HEKOJ и @Saka Zulu, не го вадат Јунајтед од уста. Мртва трка шо му е поќе време в уста, дали Јунајтед или нечиј кур.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.366
Поени од реакции
1.679
Исто е и најуспешен менаџер после Ферги. :D
FB_IMG_1703347145555.jpg

Нова тема и испишани 3 страни, 80% од овие @HEKOJ и @Saka Zulu, не го вадат Јунајтед од уста. Мртва трка шо му е поќе време в уста, дали Јунајтед или нечиј кур.
Стари си требал новиот акаунт МекКур, а не Меркур, кур да те утепа:tvg:

1. Arsenal
2. City
3. Liverpool
.
.
.
UTD -7 goal difference

Прегледај го приврзокот 426510
Таман со Хојлунд 9,5 гола ќе имаат заедно.

Kajgana Shop

На врв Bottom