Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.607
Поени од реакции
11.627
Прегледај го приврзокот 441497
Автоматски споено мислење:

Некогаш сликата можи и да лаже зависи од кој кадар е фатено стартот беше страничен не директен на нога како што беше нивниот втор жолт ама ајде нема врска нека судат и за вас вака па да видам дали ќе ви биди сеедно.
Автоматски споено мислење:

https://youtu.be/4SxKKSNOxRI?si=j3cy9c0gO0tm4J4q
Еве и видео црвениот е на 3:00
Епа еве твојата слика лаже односно е покасно направена одкако веќе стапалото е спуштено накај земја, тоа од кој кадар и да го свртиш пак ке си биде исто, плус ништо не значи дали било странично или директно се даваат црвени само за опасна игра и без да го допре позначајно

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.489
Поени од реакции
10.241
Чист црвен картон, намерен старт кој воопшто немаше намера да оди на топка.

Чудно како по жалба, ФА го поништи чистиот црвен. Сигурно добар секретар имаат Арсенал. :cool:

Ти кажах не гледи веќе пијан фудбал. :angel:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.825
Поени од реакции
67.191
Нека го вратат времето кога судиите даваа интервјуа после мечот, и си ги објаснуваа одлуките. Ке се сведат овие глупи одлуки на минимум. Не треба PGMOL да излегува 2 дена покасно со објаснувања за одлуките.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Нека го вратат времето кога судиите даваа интервјуа после мечот, и си ги објаснуваа одлуките. Ке се сведат овие глупи одлуки на минимум. Не треба PGMOL да излегува 2 дена покасно со објаснувања за одлуките.
Ама тука не е ни Оливер крив, т.е. делумно е, ама може не видел како што треба нешто, за тоа постои ВАР.
Мене не ми е јасно зашто не ги викнат да гледаат самите.
Не може да го гледаш ова на монитор, и она на Бруно што беше и да му речеш на главниот судија да, црвен е немаш потреба да го гледаш.

Некои од одлукиве сезонава, па и прошлата, во време на ВАР се апсурдни.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.825
Поени од реакции
67.191
Ама тука не е ни Оливер крив, т.е. делумно е, ама може не видел како што треба нешто, за тоа постои ВАР.
Не може да го гледаш ова на монитор, и она на Бруно што беше и да му речеш на главниот судија да, црвен е немаш потреба да го гледаш.

Затоа што дебилите не го гледаат интензитетот на контактот, туку, дали имало контакт. Затоа и многу меки пенали, каде што имало најмал контакт, не ги поништуваат, зашто имало контакт, макар и најминимален. Не гледаат дали тој контакт е доволен за пенал. Исто е и со картониве.

Tука му викаат, it looks accidental from here, he is trying to stop, Жолт картон од ВАР, виде дека Шер се држи и на уште едно место покрај грбот, и ликот вика, I'm going red card.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.476
Затоа што дебилите не го гледаат интензитетот на контактот, туку, дали имало контакт. Затоа и многу меки пенали, каде што имало најмал контакт, не ги поништуваат, зашто имало контакт, макар и најминимален. Не гледаат дали тој контакт е доволен за пенал. Исто е и со картониве.

Tука му викаат, it looks accidental from here, he is trying to stop, Жолт картон од ВАР, виде дека Шер се држи и на уште едно место покрај грбот, и ликот вика, I'm going red card.

Ок овде мислам дека асистентот му го рече ова ,ако заприметив добро.
Али тврдоглави дебили се у секој случај,сакаат да се центар пажња а после плачат као пичиња.
Тој Оливер го фураат као најдобар англиски судија а бацето е едно многу арогантно педерче и да судеше маалски турнири у аеродром ќе беше тепан на секоја можна текма.

Sent from my SM-G990B using Tapatalk

Член од
14 април 2012
Мислења
32.825
Поени од реакции
67.191
Виде слава и пари и сака Тејт да го глуми :pos:
Прашање е кога и на Челзи ќе им го кажи истото. Петарда неписмена

Изгледа тревата не е позелена во другиот двор.

Член од
6 ноември 2017
Мислења
143
Поени од реакции
297

Фала богу шо постои ВАР иначе ќе имавте 12ти човек на терен како шо имавте против Јунајтед на ФА купот пред две недели.

Kajgana Shop

На врв Bottom