Premier League - 2023/2024

• Креатор на темата Креатор на темата Rollo Tomassi
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232
Следи тежок период за Ливерпул ако назначат некој од Де Зерби или Аморим. Со сигурност може да им посакам " добредојдовте" на средина на табела.:LOL:

Thomas Frank > De zerbi
Change my mind.
Нз шо е толку хајпов околу Де Зерби, Брајтон играше добар, да не речам исти фудбал и пред него.
Не не земете го Франк, нема потреба да ти менувам мислење. Ќе направите иста грешка како ние со Мојс. :D

Не не земете го Франк, нема потреба да ти менувам мислење. Ќе направите иста грешка како ние со Мојс. :D
А иначе со Де Зерби ќе се борат за титули :)
Мене лично Нагелсман ми е желба.

А иначе со Де Зерби ќе се борат за титули :)
Мене лично Нагелсман ми е желба.
И он е цреп али Франк е ептен утепан.
За Нагелсман немам мислење додека не менаџира голем клуб, тоа у Баерн му беше промашај.

Последно уредено:
И он е цреп али Франк е ептен утрпан.
За Нагелсман немам мислење додека не менаџира голем клуб, тоа у Баерн му беше промашај.
Па не му беше на Нагелсман промашај Баерн, туку на Баерн му беше промашај што го испуштија за да го донесат она тркалото, испадна од секаде, арно Дортмунд им ја поклони титулата во Бундес.
Далеку подобра опција им беше да го остават Нагелсман, во ЛШ стоеа доста добро.

Па не му беше на Нагелсман промашај Баерн, туку на Баерн му беше промашај што го испуштија за да го донесат она тркалото, испадна од секаде, арно Дортмунд им ја поклони титулата во Бундес.
Далеку подобра опција им беше да го остават Нагелсман, во ЛШ стоеа доста добро.
Сакав да кажам дека само му беше губење време фијаското со Баерн.

Следи тежок период за Ливерпул ако назначат некој од Де Зерби или Аморим. Со сигурност може да им посакам " добредојдовте" на средина на табела.:LOL:
Ten Hag neka go zemat, ke procvetaat.

Нагелсман мислам дека е солиден тренер, во Баерн не му беше дадено доволно време. Од друга страна Ливерпул им дава доволно време на тренерите да ја наметнат својата филозофија и мислам дека топ би се снашол во Ливерпул.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom