Premier League - 2023/2024

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.182
Поени од реакции
13.566
Очоболие е друго а дно да пробиеш е сосема трето. На крајот резултатот е битен.
За дали очоболие си , тоа незнам ама дека дно пробиваш многу често, тоа вече очигледно е.

Ај секако небитна си како вчерашниот снег.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.199
Поени од реакции
19.612
За дали очоболие си , тоа незнам ама дека дно пробиваш многу често, тоа вече очигледно е.

Ај секако небитна си како вчерашниот снег.
Научи се да пишиш бе сељак

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.275
Поени од реакции
46.698
Nezdravo igraat ovie Totenhem, kakva razlika od prethodnive nekolku sezoni i sega uffff, se nadevam ne e temporary, za ovoj trener iskreno malce znaev i se smeev koga go zemaa si rekov tolku e od ovie ne znaat kaj teraat, amaa ... :popce:

so dvajca igraci manje kakvi 2 sansi napravija, ednata od igra, ne ni bese prekin, bog da cuva od ekipa, definitivno interesni se za gleanje i se nadevam nema da e ova klasicen fudbalski one hit wonder, realno ne se za potcenuvanje kako klub momentalno, bar kako organizacija, bas naprotiv, e sega ke vidime kolku ke moze na dolg rok da neguvaat vakov odlicen fudbal, seuste e rano da se sudi ama do sega ova sve mene mi deluva spektakularno, uzivancija se za gleanje od neutralna perspektiva.

Steta sto Kejn si zamina bas sega ama od druga strana i za ocekuvanje bese toa, i redno bese, im godi momentalno sto ne igraat vo Evropa, sekako sledna godina dosta posirok roster mora da imaat.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.199
Поени од реакции
19.612
Лепотице. Пишуваш.
Љепотане дијалект е една работа а сељачизмот твој е друга работа.
Ама немам нерви сега со тебе да се расправам, ќе си ги поштедам нервите за вечер.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.182
Поени од реакции
13.566
Љепотане дијалект е една работа а сељачизмот твој е друга работа.
Ама немам нерви сега со тебе да се расправам, ќе си ги поштедам нервите за вечер.
Сега до дијалектот е а не е до правописот или до селачизамот?
Океј бејби.

Незнам што се навреди. Не те знам лично па да знам дали си очобол. Од ова што читам дно си пробила на форумов уште од поодамна.

Инаку очобол или дно пробиено беше дискусијата меѓу мене и членот што ја гледал утакмицата и како Челзи играше. Ама ти од нигде никаде најде да филозофираш, а утакмицата чисто сумљам дека си ја гледала. Како што и беше првиот твој интелектуален пост околу натпреварот. Резултатот бил битен. Ја мајката тоа што Челзи со комплет 10 на терен мака мачеше гол да даде против 8мина на Тотнхем сигурно е тики така според твоите познавања за фудбалот.

Ај сега помножи се со нула и не замарај.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.199
Поени од реакции
19.612
Сега до дијалектот е а не е до правописот или до селачизамот?
Океј бејби.

Незнам што се навреди. Не те знам лично па да знам дали си очобол. Од ова што читам дно си пробила на форумов уште од поодамна.

Инаку очобол или дно пробиено беше дискусијата меѓу мене и членот што ја гледал утакмицата и како Челзи играше. Ама ти од нигде никаде најде да филозофираш, а утакмицата чисто сумљам дека си ја гледала. Како што и беше првиот твој интелектуален пост околу натпреварот. Резултатот бил битен. Ја мајката тоа што Челзи со комплет 10 на терен мака мачеше гол да даде против 8мина на Тотнхем сигурно е тики така според твоите познавања за фудбалот.

Ај сега помножи се со нула и не замарај.
Прост си не знам како да ти објаснам.
Вие имавте дискусија, јас дадов мислење, ти си тој од нигде никаде шо ми се нафрли без причина.
Прво нигде јас не исфилозофирав туку напишав дека да ве читаше некој без да го гледа натпреварот и резултатот ќе помисли дека Челзи изгубиле. Нигде не напишав дека Челзи играле добар фудбал.

Не,не го гледав натпреварот и прво отворив кајгана, па после резултати, од таму и мојот коментар за натпреварот.

Kajgana Shop

На врв Bottom