Premier League - 2023/2024

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232
Член од
7 февруари 2024
Мислења
131
Поени од реакции
106
Na prvata slika od 2018 vo prasanje e katolicki bozikj, NBA Christmas day.
20 evra se na konto no 200 evra se uplateni na Embiid i Westbrook plusevi.
Embiid dobiten uste na poluvreme, a Westbrook za 3 cetvrtini bese skoro dobiten, falese uste samo eden edinstven kosh da stavi vo posledna cetvrtina.
Veruvale ili ne, ciglarot me izdade i ne stavi uste eden kosh.
Na Christmas day, vo negoviot prajm.
Od togas mi e eden od najomrazenite igraci vo ligata.

Член од
24 септември 2023
Мислења
63
Поени од реакции
311
Буквално ова е школки пример за еден од најглупите типови на луѓе што ја газат земјата. Никаков придонес за себеси, никаков за семејството, никаков за пријателите, затворен сам цел живот и чекаш плусеви минуси.
Сигурно не поглуп од тоа да е навивач на Ливерпул.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.591
Поени од реакции
66.325
Mi go skratil tiketot da ne se gleda uplatata od 200 evra na Westbrook i Embiid :/
За Хојлунд беше постот. Еден лик тука бараше докази вчера дека не е флоп. Никаква врска со вашата дискусија.

Член од
28 мај 2023
Мислења
168
Поени од реакции
164
Да се биде навивач на Ливерпул е привилегија, за жал не секој ја има

Прегледај го приврзокот 409100
Cringe,
која привилегија?
Синќир си роден во Ливерпул па било привилегија, буквално секој може да навива за Ливерпул. Btw ова го кажувам како навивач на ЛФЦ.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
883
Поени од реакции
1.180
Мозочниве келии ми се исушија (и онака не се нешто нај нај) ама одбивам да го прифатам фактот и реалноста дека овде аргументираат 25+ мажи позади некои акаунти.

Член од
28 мај 2023
Мислења
168
Поени од реакции
164
Мозочниве келии ми се исушија (и онака не се нешто нај нај) ама одбивам да го прифатам фактот и реалноста дека овде аргументираат 25+ мажи позади некои акаунти.
Ти маже колку години имаш?

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.960
Поени од реакции
8.148
Cringe,
која привилегија?
Синќир си роден во Ливерпул па било привилегија, буквално секој може да навива за Ливерпул. Btw ова го кажувам како навивач на ЛФЦ.
Буквално не може секој да навива за Ливерпул, гледаш баграва овде за кого навива или слеп си?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.591
Поени од реакции
66.325
Буквално не може секој да навива за Ливерпул, гледаш баграва овде за кого навива или слеп си?
Да де, вас Господ лично ве одбрал на света церемонија. Дај не се замлатувај. Бетер од Алфисти сте.

Kajgana Shop

На врв Bottom