Premier League - 2023/2024

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232
Член од
5 март 2018
Мислења
16.549
Поени од реакции
18.800
Навивачите на Ливерпул после сите зицери промашени на Диаз
Diaz-1769_1700208080.png

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.239
Поени од реакции
14.534
Достоен натпревар за збогување на Клоп со Ливерпул, но и со Пеп.

Сити и Ливерпул изминативе години ни дадоа одлични меѓусебни натпревари, ретко кој пунидил нешто подобро во овој период.

Член од
14 јули 2017
Мислења
662
Поени од реакции
1.344
Диаз чичо, да а ебам мајка ти, за дриблање те бива може ама така дриблај си на тоа улиците у Колумбија колку сакаш да ти ебам триста мајки.
2 Чисти 100% шанси ги усра дрвото, заради него од шо е дрво може Клоп без титула на заминуење да остане да ти ебам газот мамин.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.471
Поени од реакции
58.909
Го ресетира. Требаше да се свири она.

E

enzo8

Гостин
Одлична утакмици иако нерви изгубив со ебаниве стримови, не постои стрим што не сецка, не се губи, цело време гледаш утакмица на штрек со маус во рака бем ти живот.
Вие што живеете надвор од МК, како гледате утакмици во живо а немате кабелска?
Не ми се става кабелска само за ебана ПЛ и ЛШ ама стримовиве се срање, постои ли некој легален стриминг сервис за да се гледаат утакмициве онлајн?

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.327
Поени од реакции
5.368
Секоја чест мајстори. :cuc:
Вакво дерби би гледал цел ден.

Клоп кажувај кај ќе идеш да оди и Пеп со тебе. Пеп не се глупирај, зимај и ти парталите и следи го, знаеш дека без Клоп си небитен.
По можност во Серија А тркнете неколку години. Еден во Милан друг во Интер, и нека еруптира Италија.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.997
Поени од реакции
45.428
Tendenciozno nedosuden faulot na Doku, cist kako solza, penal spored sekoj mozen kriterium koj postoi i postoel, sramno vo najmala raka. Moment koj na kraj od sezona moze mnogu da znaci.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.591
Поени од реакции
66.330
Unavoidable coming together. Причината зашто немаше пенал. Нани за ваков старт црвен доби :D

Член од
13 август 2023
Мислења
934
Поени од реакции
2.300
Одлична утакмици иако нерви изгубив со ебаниве стримови, не постои стрим што не сецка, не се губи, цело време гледаш утакмица на штрек со маус во рака бем ти живот.
Вие што живеете надвор од МК, како гледате утакмици во живо а немате кабелска?
Не ми се става кабелска само за ебана ПЛ и ЛШ ама стримовиве се срање, постои ли некој легален стриминг сервис за да се гледаат утакмициве онлајн?
IPTV. Одамна користам и тука, иако имам Арени и СК и генералнона нов е се што пратам, за надвор скоро сите што ги знам имаат IPTV.

Kajgana Shop

На врв Bottom