Premier League - 2023/2024

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232
Член од
31 јануари 2024
Мислења
270
Поени од реакции
931
Нека биде среќен и тие пари што не му ги побарав, до сега ќе беше 5000 евра минус
Цел Итар Пејо си. Како бе да му ги побараш тие пари? Не ти е срам уште да пишуваш за тоа? Што се договоривте, секогаш кога тој ќе биде во минус ти да излезеш од договорот и да му ги побараш парите?

Не ти е вака малку срам?

Член од
11 април 2012
Мислења
4.640
Поени од реакции
5.355
Незнам колку добро ме разбра ама нигде не пишав дека се ко Баерн да редат титули сезона по сезона, туку мислев на раширено влијание во фудбал, може и лошо се изразив некако. Рачунај најголема фан база заедно со Барселона и Реал Мадрид, достигнувања, икони од играчи (Бест, Роналдо) итн. Тоа ги прави поинтересен клуб од Баерн за многумина шо следат и шо не следат толку фудбал. Баерн и да се во криза пак има шанса да ја освојат фармерската лига, додека со Јунајтед е подруго. Знам дека Јунајтед се бантер клуб моментално но нема сомнение колкаво влијание имаат оставено.

Сакаш да знаеш кој клуб најмногу фрлил пари вкупно? Океј.

Како шо глеаш овде, почнувајќи од инаугуративната 92/93 ПЛ сезона па навака, Челзи и Манчестер Сити го надминуваат Јунајтед во најмногу потрошени пари на трансфери и други глупости.
Биле со голема база некад, тогаш сити и у манчестер не ги знаеле
Ама друже у последни 10 години многу работи се имаат сменето.
Само да те потсетам наш фан клуб беше доста гласен со еден назив history channel
Малку приземјување не е лошо некогаш, икони како Роналдо сериозно истиот роналдо најдобрите години ги Помина у реал, ако не блеснеше во јунајтед ќе блеснеше у спортинг ќе го земела пак реал и готово
А и да го броиме еве него демек у арсенал пул челзи мислиш ob1 Кобе и Џонтра им се најпознати фудбалери немале никој така позвучно име нели

ок не викам дека оној Телетабиси со сите флопови е релевантен лик си живее он у некој негов балон
Ама и фанклубов е у нешто слично не дај боже некој да пише дека јунајтед е на апарати моментално жив ќе го јадат а сиромашкиот дамо вистината ја кажал

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.960
Поени од реакции
8.150
Цел Итар Пејо си. Како бе да му ги побараш тие пари? Не ти е срам уште да пишуваш за тоа? Што се договоривте, секогаш кога тој ќе биде во минус ти да излезеш од договорот и да му ги побараш парите?

Не ти е вака малку срам?
Со тие негови плус минуси уште 5 животи да живее ќе губи пари секојдневно

Член од
31 јануари 2024
Мислења
270
Поени од реакции
931
Со тие негови плус минуси уште 5 животи да живее ќе губи пари секојдневно
Никој бе не те праша. Се договоривте да се кладите еден против друг, тој го крена малку влогот ти почна од страв да не те цвикнат да глумиш Мајка Тереза.

Не ми продавај мене мадиња за бубрези. Еве ти еден бесплатен совет од мене, не се ебај ако не крепиш.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.960
Поени од реакции
8.150
Никој бе не те праша. Се договоривте да се кладите еден против друг, тој го крена малку влогот ти почна од страв да не те цвикнат да глумиш Мајка Тереза.

Не ми продавај мене мадиња за бубрези. Еве ти еден бесплатен совет од мене, не се ебај ако не крепиш.
Договор за НБА, уплаќа на Тринидад и Тобаго, договор да чува пари, пушта скриншоти каде истото го уплаќа реално во кладилница, 1000 евра веќе вдупка, кур вакви особи ќе исплатат, џабе време трошење.

Член од
7 февруари 2024
Мислења
131
Поени од реакции
106
Abe klosar, poveli da definirame pravila i da uplatime vlogovi unapred i da se kladime.
Cel forum ke bide svedok, parite ke gi ispratime kaj nekoj siguren clen od forumot i ke bidat na sigurno.
Автоматски споено мислење:

Inace mene me boli kurot da se kladam na koeficienti od bet365 i po tvoi zamisleni pravila.
Cisto od inaet ke ti se nafatam da igram za da ti gi zemam parite.
Ako imas pari poveli da igrame, ako ne pozdrav i sekoe dobro.

Последно уредено:
Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.960
Поени од реакции
8.150
Abe klosar, poveli da definirame pravila i da uplatime vlogovi unapred i da se kladime.
Cel forum ke bide svedok, parite ke gi ispratime kaj nekoj siguren clen od forumot i ke bidat na sigurno.
Автоматски споено мислење:

Inace mene me boli kurot da se kladam na koeficienti od bet365 i po tvoi zamisleni pravila.
Cisto od inaet ke ti se nafatam da igram za da ti gi zemam parite.
Ako imas pari poveli da igrame, ako ne pozdrav i sekoe dobro.
Со кои пари ќе играш, со тие што ги позајмуваш од дома за да ги раниш девојките на шалтер? Секои 5 дена контото онлајн ти е 0. Ќе заработиш или ќе ти дадат пари, ќе лупниш 10000 ќе ги направиш 20000, тие 20000 ќе ги направиш 40000 и потоа ќе те турни па пак на 0. Ова го правиш цел живот. Бизнис се прави со сериозни луѓе. Ти дадов убава понуда, тебе ти е подобро да играш 50-50 ситуации на 1.75 квота. Оди вечер играј на Брадата плус, 1.82 е во Моцарт. Тешко на тие околу тебе...

Ова е последно мислење на оваа тема тука зошто не е место за вакви муабети.

Член од
7 февруари 2024
Мислења
131
Поени од реакции
106
Со кои пари ќе играш, со тие што ги позајмуваш од дома за да ги раниш девојките на шалтер? Секои 5 дена контото онлајн ти е 0. Ќе заработиш или ќе ти дадат пари, ќе лупниш 10000 ќе ги направиш 20000, тие 20000 ќе ги направиш 40000 и потоа ќе те турни па пак на 0. Ова го правиш цел живот. Бизнис се прави со сериозни луѓе. Ти дадов убава понуда, тебе ти е подобро да играш 50-50 ситуации на 1.75 квота. Оди вечер играј на Брадата плус, 1.82 е во Моцарт. Тешко на тие околу тебе...

Potcenuvacki i navredlivo.

Член од
21 мај 2021
Мислења
787
Поени од реакции
1.651

Илз ќе те стопи момче.Не можеш за малото прсте да му се фатиш.Џабе лаеш .

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.960
Поени од реакции
8.150
Илз ќе те стопи момче.Не можеш за малото прсте да му се фатиш.Џабе лаеш .
Еве го во 2018та со 20 евра на конто

1709889119686.png

Еве го во 2024та со 0 српски динари на конто

1709888175541.png

Ме стопи и мене и кладилниците ги затвори. На ваквите луѓе кладилниците му креваат споменик затоа што цел живот рмбаат и си ги оставаат коските по градежништво и останати тешки работи, за кога ќе добијат плата, да ја донираат целосно на нивните шалтери.
Буквално ова е школки пример за еден од најглупите типови на луѓе што ја газат земјата. Никаков придонес за себеси, никаков за семејството, никаков за пријателите, затворен сам цел живот и чекаш плусеви минуси.
Џабе е и 10000 евра да зема плата, да му даваат од дома или да зема помош од држава, ако појдеш дома и во фрижидер има само леб и паштета за да му останат повеќе пари за коцкање кога ионака не му менува што јаде. Евентуално кога Брадата ќе влезе плус ќе купи месен нарезак, ама за тоа да се случи ќе треба Баерн наредниот ден да влези плус и наредниот некој од Нов Зеланд, што еве долги години до сега се нема случено.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.356
Поени од реакции
38.615
Се моли модераторот да не ги брише мислењата туку да ги префрли во темата кладилница. Ќе биде интересно ова до крајот. :свиркам:

Kajgana Shop

На врв Bottom