Premier League - 2023/2024

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.397
Поени од реакции
9.606
Чекај за истиот Ливерпул против кој Одегард играше кошарка и му поништија чист гол против Тотенхем зборуваме?
Само за оние шанси што се оштетени Ливерпул ќе збориме или може и да наведуваме и кај ви оди во полза?

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.327
Поени од реакции
5.368
Што мислите кој би можел да земе најдобар играч на сезона?

Ако освои Сити ќе му ја дадат на Фоден мислам. По стандарден е од Халанд сезонава и поклучни моменти имаше.
Кај Ливерпул и Арсенал не знам, они сезонава беа колективно добри, немаа идивидуалци.

Член од
28 мај 2023
Мислења
168
Поени од реакции
164
Само за оние шанси што се оштетени Ливерпул ќе збориме или може и да наведуваме и кај ви оди во полза?
Еве ви 8 минути продолжение ама место да дајте примате гол. Да не требеше одма крај да свирни? Ги форсираат Сити судииве со продолжение заданабијат гол разлика хахаха

Член од
28 мај 2023
Мислења
168
Поени од реакции
164

Ако освои Сити ќе му ја дадат на Фоден мислам. По стандарден е од Халанд сезонава и поклучни моменти имаше.
Кај Ливерпул и Арсенал не знам, они сезонава беа колективно добри, немаа идивидуалци.
Фоден гази сезонава се слагам.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.404
Поени од реакции
1.720
Јунајтед во второ полувреме на пикник да не излегоа?

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
23.295

Воткинс сигурно е во топ 3 играчи сезонава.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.769
Класи се во прашање. Јунајтед освен на контра не знаат повеќе од 3 паса да врзат.

Сити има огромни шанси да собере се и оваа сезона, а со тоа Гвардиола да се зацементира како GOAT меѓу тренерите.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.404
Поени од реакции
1.720
Од вакво стоење на терен играчите на Јунајтед проширени вени ќе добијат.:LOL:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.397
Поени од реакции
9.606
Еве ви 8 минути продолжение ама место да дајте примате гол. Да не требеше одма крај да свирни? Ги форсираат Сити судииве со продолжение заданабијат гол разлика хахаха
Се измирја нашите у прво што им подарија време на Сити. За давање гол не ни очекував ни 1 натпреваров, али збрцаа 1. :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Класи се во прашање. Јунајтед освен на контра не знаат повеќе од 3 паса да врзат.

Сити има огромни шанси да собере се и оваа сезона, а со тоа Гвардиола да се зацементира како GOAT меѓу тренерите.
Ne mu se sekiraj be, ke vi se padne nekad Inter, ke gi razmontirate.

Inace za prviot del od postot, ne samo od City tuku i od Liverpul i Arsenal, vo najmala raka.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.245
Поени од реакции
4.163
Може да зборат сите се и сешто за ќелавиот, ама менаџер не виден е...
Сите ќе речат имаат клупа вака така, типот праи по 1-2 замени на утакмица.
Играта е донесена до совршенство, ја темпира формата за да почнат да фазат ова време, и на крај ова трае 7-8 години по ред, ретко кој може да држи екипа на такво ниво толку време.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.769
Ne mu se sekiraj be, ke vi se padne nekad Inter, ke gi razmontirate.

Inace za prviot del od postot, ne samo od City tuku i od Liverpul i Arsenal, vo najmala raka.
Арсенал секако оди во вистинска насока, останува само да видиме дали може да го направат последниот чекор.

Ливерпул, како и Сити, се со топ три тренери во светот, така да секако се чекор(и) пред нас. За годините што следуваат ќе видиме, со нов тренер и смена на генерации може да одат во било кој смер.

Ние од наредно лето исто треба да започнеме од нула со ИНЕОС, па кој знае и кај нас што ќе се случува. Имам чувство дека ќе менуваме и тренер.

Арсенал ако го направат тој последен чекор за кој зборувам, очекувам да се главен ривал на Сити следната сезона. Инаку Пеп би имал златна шанса да освои 5-6 титули во низа, во случај да остане уште година-две.

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.311
Поени од реакции
4.577

Родри беше фаворит пред колово според кладилниците ќе видиме сега

А несреќиве 3 полувремиња изиграа ко шо треба сезонава и на Вила сезоната им ја заебаа, ќе беа блиску до врв

Член од
16 октомври 2021
Мислења
638
Поени од реакции
1.426
Халанд слабиот според ЗеГерманс Тонали, Камбек Берлускони и Ролло Виолински Клуч.

Kajgana Shop

На врв Bottom