dantemkd
demon hunter
Само за оние шанси што се оштетени Ливерпул ќе збориме или може и да наведуваме и кај ви оди во полза?Чекај за истиот Ливерпул против кој Одегард играше кошарка и му поништија чист гол против Тотенхем зборуваме?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само за оние шанси што се оштетени Ливерпул ќе збориме или може и да наведуваме и кај ви оди во полза?Чекај за истиот Ливерпул против кој Одегард играше кошарка и му поништија чист гол против Тотенхем зборуваме?
Еве ви 8 минути продолжение ама место да дајте примате гол. Да не требеше одма крај да свирни? Ги форсираат Сити судииве со продолжение заданабијат гол разлика хахахаСамо за оние шанси што се оштетени Ливерпул ќе збориме или може и да наведуваме и кај ви оди во полза?
Фоден гази сезонава се слагам.Што мислите кој би можел да земе најдобар играч на сезона?
Ако освои Сити ќе му ја дадат на Фоден мислам. По стандарден е од Халанд сезонава и поклучни моменти имаше.
Кај Ливерпул и Арсенал не знам, они сезонава беа колективно добри, немаа идивидуалци.
Што мислите кој би можел да земе најдобар играч на сезона?
Ако освои Сити ќе му ја дадат на Фоден мислам. По стандарден е од Халанд сезонава и поклучни моменти имаше.
Кај Ливерпул и Арсенал не знам, они сезонава беа колективно добри, немаа идивидуалци.
Се измирја нашите у прво што им подарија време на Сити. За давање гол не ни очекував ни 1 натпреваров, али збрцаа 1.Еве ви 8 минути продолжение ама место да дајте примате гол. Да не требеше одма крај да свирни? Ги форсираат Сити судииве со продолжение заданабијат гол разлика хахаха

Ne mu se sekiraj be, ke vi se padne nekad Inter, ke gi razmontirate.Класи се во прашање. Јунајтед освен на контра не знаат повеќе од 3 паса да врзат.
Сити има огромни шанси да собере се и оваа сезона, а со тоа Гвардиола да се зацементира како GOAT меѓу тренерите.
Арсенал секако оди во вистинска насока, останува само да видиме дали може да го направат последниот чекор.Ne mu se sekiraj be, ke vi se padne nekad Inter, ke gi razmontirate.
Inace za prviot del od postot, ne samo od City tuku i od Liverpul i Arsenal, vo najmala raka.
Родри беше фаворит пред колово според кладилниците ќе видиме сегаШто мислите кој би можел да земе најдобар играч на сезона?