Premier League - 2023/2024

• Креатор на темата Креатор на темата Rollo Tomassi
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232
Dramaticno iskreno. Sve e ok samo da ne e nekoj plasticen klub. Pa oti da ne i reprezentacijata, naviknat e na predizvici.

Видете вака господине Клоп, во видеото убаво објаснивте дека сте уморен и полека снемувате енергија, ве разбирам потполно, ви оставам простор да се одморите една година, во меѓувреме Интер ќе освои Скудето и ЛШ со господинот Инзаги, а Вие од летото 2025 сте добредојден за нов долгогодишен тренер на големиот Интер.

Поздрав и убав ден.

Аууу ова е шок, скроз неочекувано. :eek::eek:

Голема загуба за Ливерпул, па и ПЛ како целина. Клоп и Пеп се топ 5 тренери веќе години и години наназад.

Но добри вести за напатените фанови, како ние од Јунајтед, Арсеналовци, итн. :D

Ужас... Заслужуваше барем уште 1 ПЛ пред да си замине... Се надевам ќе освојат годинава

Следна дестинација Комо кај Фабрегас...ем ќе одмори како човек, ем Цеск ќе му ја врши цела работа.

Едноставно им кажа, се уморив со вас не ве ебаам више.

Кое е ова оправдување бе, изморен бил и немал енергија, како божем 90 години има. И тоа у сред сезона кога можат да освојат титула. Би го тепал сред Енфилд.

Може Ливерпул да пробат да го земат Xabi Alonso од Леверкусен сега, пошто Реал го продолжи договорот на Анџелоти до 2026, Баерн не знам како стое со Тухел, дека читав негде се шпекулираше за Хаби во Баерн, ама зошто да не оде и во Ливерпул? Може да си а проба тренерската кариера во Премиер Лига, таму кај шо е најкомпетитивно моментално.

Едноставно им кажа, се уморив со вас не ве ебаам више.
Клоп уште кога дојде во Ливерпул имаше изјава дадено дека ќе се пензионира прилично млад и дека не сака да наполни 70ка и уште да води некој клуб како повеќето тренери, штета голема загуба за фудбалот. Тек сега ПЛ ќе биде farmers league.

Клоп уште кога дојде во Ливерпул имаше изјава дадено дека ќе се пензионира прилично млад и дека не сака да наполни 70ка и уште да води некој клуб како повеќето тренери, штета голема загуба за фудбалот. Тек сега ПЛ ќе биде farmers league.
Да, затоа на пола сезона сеа ваква изјава се дава. Ви кажав ја тогај, сеа више нејќам да се ебаам со вас, чус заминав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom