Premier League - 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
.
Артета испадна сеоски Роџерс...Од комотна предност за ЛШ, да ја испушти во последен момент.
Продолжувањето на договорот мислам требаше да следува по завршувањето на сезоната, вака објективно нема успешна сезона Арсенал за да биде награден со нов договор.
Те молам објасни зашто нема успешна сезона Арсенал?

Сакаш да кажеш дека имаат успешна сезона така?
Види ја табелата, види го составот на Арсенал.
Што очекуваше ти лично?
Јас кога ќе спомнев борба за топ 4 тон хехе постови ми лупаа, а сеа на 1 коло пред крај се сеуште во борба за тоа 4то место, иако шансите се 0.1% (треба они да победат а тотнем да изгуби).

Ај за засилувањата пред сезона
1. Вајт - Брајтон, ни таму не беше најдобар халф.
2. Одегард - Го збореа ко вечити талент и повеќето очекуваа да пропадне ко жетон
3. Ремсдејл - 2 пати по ред испаѓа од лига.
4. Томијасу - Десен бек од Болоња
5. Локонга - Анонимус од Андерлехт
6. Тавареш - Млад бек од Бенфика.

сите u23 играчи.
На страна тоа што Обамејанг почна да ја тера циганската па го исшутираа во Барселона и со Нкеита и Лаказет останаа напред.

сезонава Арсенал игра со убедливо најмладиот состав во ПЛ, буквално 1% дали очекуваа со одбрана од Брајтон и Болоња и голман што испаднал со Шефилд да се борат за топ 4.

Што според тебе ја прави сезоната неуспешна, еве дај конкретен пример.
Ваљда 5то место во Премиер Лига со овој состав не го гледаш како дебакл и неуспех. :D

Види ја табелата, види го составот на Арсенал.
Што очекуваше ти лично?
Јас кога ќе спомнев борба за топ 4 тон хехе постови ми лупаа, а сеа на 1 коло пред крај се сеуште во борба за тоа 4то место, иако шансите се 0.1% (треба они да победат а тотнем да изгуби).

Ај за засилувањата пред сезона
1. Вајт - Брајтон, ни таму не беше најдобар халф.
2. Одегард - Го збореа ко вечити талент и повеќето очекуваа да пропадне ко жетон
3. Ремсдејл - 2 пати по ред испаѓа од лига.
4. Томијасу - Десен бек од Болоња
5. Локонга - Анонимус од Андерлехт
6. Тавареш - Млад бек од Бенфика.

сите u23 играчи.
На страна тоа што Обамејанг почна да ја тера циганската па го исшутираа во Барселона и со Нкеита и Лаказет останаа напред.

сезонава Арсенал игра со убедливо најмладиот состав во ПЛ, буквално 1% дали очекуваа со одбрана од Брајтон и Болоња и голман што испаднал со Шефилд да се борат за топ 4.

Ваљда 5то место во Премиер Лига со овој состав не го гледаш како дебакл и неуспех. :D
Ми даваш само изговори.
Тим што не играше европа и неможе да фати 4то место имал успешна сезона. :tapp:
Челзи играше 2 финалиња и завршува 3ти па нема успешна сезона Арсенал 5 ти имал, лупаш зелени.
За составот до вчера ги стававте у тим на сезоната сега неваља дај не се правете со зор црепови.
Успех сезонава во Англија имаат само Сити и Ливерпул ресто тимовите се боза и нема дискусија тука.

Ми даваш само изговори.
Тим што не играше европа и неможе да фати 4то место имал успешна сезона. :tapp:
Челзи играше 2 финалиња и завршува 3ти па нема успешна сезона Арсенал 5 ти имал, лупаш зелени.
За составот до вчера ги стававте у тим на сезоната сега неваља дај не се правете со зор црепови.
Успех сезонава во Англија имаат само Сити и Ливерпул ресто тимовите се боза и нема дискусија тука.

Што очекуваше ти од Арсенал пред почеток на сезона? Што требаше да направат за да имаат успешна сезона?

Играчи немам ставано во тим на сезона, стојам на тоа дека се одлични потенцијали но уште се млади, треба да напредуваат.
За Челзи имаше огромен хајп, освоија ЛШ, го земаа Лукаку, лично очекував само поблиску да се бодовно со Сити и Пул.
Сити и Пул не би уопште да ги ставам во ист кош со Арсенал сега за сега, реално машинерии се, многу тешко некој од Арсенал, Јунајтед, Тотнем итн. да им дојде блиску барем следна сезона, иако како неутралец сакам барем 1 екипа да се умеша и да има трка од 3 коња за титула следна сезона.

Разликата е само што јас гледам на тоа „успешна“ сезона според очекувањата којшто сум ги имал за некој тим. За Пул и Сити тоа се титули, за Јунајтед на пример (еве да не е Арсенал) тоа е ЛШ место и нокаут фаза, За Евертон на пример е топ10 (буквално најголемо разочарување ми се сезонава) итн.

Што очекуваше ти од Арсенал пред почеток на сезона? Што требаше да направат за да имаат успешна сезона?

Играчи немам ставано во тим на сезона, стојам на тоа дека се одлични потенцијали но уште се млади, треба да напредуваат.
За Челзи имаше огромен хајп, освоија ЛШ, го земаа Лукаку, лично очекував само поблиску да се бодовно со Сити и Пул.
Сити и Пул не би уопште да ги ставам во ист кош со Арсенал сега за сега, реално машинерии се, многу тешко некој од Арсенал, Јунајтед, Тотнем итн. да им дојде блиску барем следна сезона, иако како неутралец сакам барем 1 екипа да се умеша и да има трка од 3 коња за титула следна сезона.

Разликата е само што јас гледам на тоа „успешна“ сезона според очекувањата којшто сум ги имал за некој тим. За Пул и Сити тоа се титули, за Јунајтед на пример (еве да не е Арсенал) тоа е ЛШ место и нокаут фаза, За Евертон на пример е топ10 (буквално најголемо разочарување ми се сезонава) итн.
Арсенал потроши највеќе пари на трансфери оваа лето и се очекуваше да се борат за 4то затоа што не играа европа, и пак не стигнаа до зацртаното тоа не е успех.
Пак лупаш зелени за успех можеш да рачунаш само трофеи за тимови како Јунајтед и Арсенал единствено можеш да рачунаш успех 4то на тим како Вест хем или Вулфс и тука нема простор за дискусија.
Лани никој не очекуваше да завршиме 2ри па никако неможам да го рачунам како успех.

Секако дека неуспехот ке го покријат со тоа дека никој не очекувал ништо од нив сезонова а тоа што беа ептен блиску после сто години да се пласираат у ЛШ мање битно

Sent from my iPhone using Tapatalk

Очекувањата се менуваат во текот на сезоната. Пред почетокот на сезоната, топ 6 беше некое реално очекување, со оглед на тоа дека никој не очекуваше дека Јунајтед ке има интерим, и дека Тотенхем ке имаат 3 тренери сезонава.

Она каде што може да жалат е што Арсенал беше на четврто место, со +4 на 3 кола до крајот. Сега им треба Норич да го тепаат Тотенхем, и тие да си ја добијат својата утакмица за да фатат топ 4. Од тој аспект, има за што да жалат.

Џака све качи на кур, мада у право е, играа ко пријателска утакмица да е, а не клучен меч во сезоната.

Кутињо си го купија со овие пари. :D

хихихипул :X3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom