Premier League - 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
При Де Брујн во тим, да ти шутира овој алжирски глушец пенал, не знам.
Секогаш кога е важно промашува. Ако ви текнува и онојпат на Енфилд ја посра.

При Де Брујн во тим, да ти шутира овој алжирски глушец пенал, не знам.
Секогаш кога е важно промашува. Ако ви текнува и онојпат на Енфилд ја посра.

Добар пеналџија е. Логично ми е што го шутираше и овој пенал.
7 пенали сезонава за Сити ги погоди, мислам дека прво промашување му е.

Во ред. Но не е посебен некој пеналџија, па да мора тој баш да шутне.
Згора, во најважни моменти се губи. Промаши со Ливерпул во меч за титула, еве го денес пак, за титула.
Општо и во играта е таков. Убаво еден по интернетов имаше пишано. Што има Марез во кариерата во Сити направено освен што го постигнува четвртиот и петиот гол против Ватфорд во саботен дуел од 16:00 часот.

Односно, вака. Имаш решавачки шут за титула. Нема тука статистика, вака шутирал, онака шутирал. Да речеме.
Имаш топка за титула и му ја даваш на најдобриот фудбалер. Едноставно.

прво и многу битно промашување.

Во ред. Но не е посебен некои пеналџија, па да мора тој баш да шутне.
Згора, во најважни моменти се губи. Промаши со Ливерпул во меч за титула, еве го денес пак, за титула.
Општо и во играта е таков. Убаво еден по интернетов имаше пишано. Што има Марез во кариерата во Сити направено освен што го постигнува четвртиот и петиот гол против Ватфорд во саботен дуел од 16:00 часот.

Односно, вака. Имаш решавачки шут за титула. Нема тука статистика, вака шутирал, онака шутирал. Да речеме.
Имаш топка за титула и му ја даваш на најдобриот фудбалер. Едноставно.

Очигледно на Пеп му е прв избор за пенали и пошто зад него има добар процент на реализирани пенали, разбирливо ми е што повторно него му ја дадоа довербата. Статистиката ветуваше тука, али ете, се посра.

Инаку те разбирам. И јас го сметам КДБ за многу поприсебен играч и подобар шутер генерално.

прво и многу битно промашување.

Немаше да беше битно да не промашуваа поклони Вест Хем. Не само што ќе заминеа со 3 бода, туку и предноста во гол разликата можеа да ја им доведат во прашање на Сити.

Има некој инфо за бонуси кон Астон Вила во трансферот на Грилиш ако стане шампион во ПЛ?

Со еден трофеј во премиер лигата. :pos:

Saint Maximin zdravjeto mu go zede na Tomiyasu, tek sega protiv Cedric vo vtoriot del ke bide interesno. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom