ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.779
- Поени од реакции
- 44.013
Класично јужноамериканско педерче, ништо ново
Над десет години веќе е тренер. Уште дваесетина и ќе го биде.Само му треба искуство на Оле, токму вакви натпревари ќе го направат тренериште.![]()
3 тастатури потроши на хахахаверц и супер мега гига јакиот расен голгетер вернер, финансиски неисплатливо му е да се оправа со тврдоглави. По ваши стандарди, има Санчо време до мај да си го лади ташакот на стретфорд енд, да ја дупи кафе куварката, да даде еден гол и да биде генерациски талент.@zodiac21 секојдневно правеше ептен јаки анализи за млади играчи дојдени од Бундес и престана баш кога дојде најголемата сензација, Флопчо![]()
Башка успех го прати откако со замина од кај топчињата.Класично јужноамериканско педерче, ништо ново
Јас не успеав да се изборам за нормални критериуми и сега мора да се држиме до тие кои беа наметнати овде лани. Жалам.3 тастатури потроши на хахахаверц и супер мега гига јакиот расен голгетер вернер, финансиски неисплатливо му е да се оправа со тврдоглави. По ваши стандарди, има Санчо време до мај да си го лади ташакот на стретфорд енд, да ја дупи кафе куварката, да даде еден гол и да биде генерациски талент.
Минимум, па нема сигурно да дозволат вака брзо да ја изгорат легендата и да му ја уништат тренерската кариера.Над десет години веќе е тренер. Уште дваесетина и ќе го биде.
Како знаеш дека е педерче, мене тоа ме чуди...Класично јужноамериканско педерче, ништо ново
Јбг, не играше против шесто лигаш.Јас не успеав да се изборам за нормални критериуми и сега мора да се држиме до тие кои беа наметнати овде лани. Жалам.
Ни хет трик во лига куп не успеа да даде бе. Бар тоа секој го може![]()
Шо леликаш лепото, уште ли ти е Френки по дома?Леле.
![]()
Уопште не играа.Абе Челзи дома играа или на хартија само ?