ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.781
- Поени од реакции
- 44.019
Класично јужноамериканско педерче, ништо ново
Над десет години веќе е тренер. Уште дваесетина и ќе го биде.Само му треба искуство на Оле, токму вакви натпревари ќе го направат тренериште.
3 тастатури потроши на хахахаверц и супер мега гига јакиот расен голгетер вернер, финансиски неисплатливо му е да се оправа со тврдоглави. По ваши стандарди, има Санчо време до мај да си го лади ташакот на стретфорд енд, да ја дупи кафе куварката, да даде еден гол и да биде генерациски талент.@zodiac21 секојдневно правеше ептен јаки анализи за млади играчи дојдени од Бундес и престана баш кога дојде најголемата сензација, Флопчо
Башка успех го прати откако со замина од кај топчињата.Класично јужноамериканско педерче, ништо ново
Јас не успеав да се изборам за нормални критериуми и сега мора да се држиме до тие кои беа наметнати овде лани. Жалам.3 тастатури потроши на хахахаверц и супер мега гига јакиот расен голгетер вернер, финансиски неисплатливо му е да се оправа со тврдоглави. По ваши стандарди, има Санчо време до мај да си го лади ташакот на стретфорд енд, да ја дупи кафе куварката, да даде еден гол и да биде генерациски талент.
Минимум, па нема сигурно да дозволат вака брзо да ја изгорат легендата и да му ја уништат тренерската кариера.Над десет години веќе е тренер. Уште дваесетина и ќе го биде.
Како знаеш дека е педерче, мене тоа ме чуди...Класично јужноамериканско педерче, ништо ново
Јбг, не играше против шесто лигаш.Јас не успеав да се изборам за нормални критериуми и сега мора да се држиме до тие кои беа наметнати овде лани. Жалам.
Ни хет трик во лига куп не успеа да даде бе. Бар тоа секој го може
Шо леликаш лепото, уште ли ти е Френки по дома?Леле.
Уопште не играа.Абе Челзи дома играа или на хартија само ?