Прекинат натпреварот меѓу Србија и Италија

• Креатор на темата Креатор на темата Mussolini
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ххехе кога се србите натепани или победени секогаш е „пичкарско“ :icon_lol:
абе кој им е крив кога се заостанати!? си ги начекаа полицајците надвор и им удрија ќотек, Италија си доби 3 бода, Србија си попи казна, ретардите останаа без бубрези, и волкот сит и оФците на број :)

Koj natepan bre od KOJ od dzandarte :) I nakoj nacin se pobedani bez borba ? Toa ako ne e pickarski neznam so e! I na Picondrite im odgovarse da bide otkazana posto i oni ne bea sigurni uf nih! I za so FSS da snose posledici ? So da ne FSS bese kriv so i pustija batkite bez da gi tresat redarte i cajkante a i + FSS kazuavse oti ke ima incidenti ali kak so kazah pogore po se izglede na talijante im odgovarse!

Koj natepan bre od KOJ od dzandarte :) I nakoj nacin se pobedani bez borba ? Toa ako ne e pickarski neznam so e! I na Picondrite im odgovarse da bide otkazana posto i oni ne bea sigurni uf nih! I za so FSS da snose posledici ? So da ne FSS bese kriv so i pustija batkite bez da gi tresat redarte i cajkante a i + FSS kazuavse oti ke ima incidenti ali kak so kazah pogore po se izglede na talijante im odgovarse!

Кога се Србите будали да скренуваат по трибини, кога имаат повеќе хулигани од навивачи никој не им е крив.
Србија имаше шанси да извади повеќе од поволен резултат против Италијанциве, ама овака сам себе го убијал работава. италијанциве не се будали да ги бркаат од трибина хулиганиве. Нека дивеат ко љуткави ќе с епрекине натпреварот и на крај италијанциве фино лепо ќе си ја земат службено со 3-0 и капата настрана. Со оглед на формава нивна и тоа како им испадна во корист овоа дивеењево на "навивачиве".

Кога се Србите будали да скренуваат по трибини, кога имаат повеќе хулигани од навивачи никој не им е крив.
Србија имаше шанси да извади повеќе од поволен резултат против Италијанциве, ама овака сам себе го убијал работава. италијанциве не се будали да ги бркаат од трибина хулиганиве. Нека дивеат ко љуткави ќе с епрекине натпреварот и на крај италијанциве фино лепо ќе си ја земат службено со 3-0 и капата настрана. Со оглед на формава нивна и тоа како им испадна во корист овоа дивеењево на "навивачиве".

Epa toa e brate, sega ako UEFA e tolko pravedna, i gi razglede site elementi pravilno bez da zatvare oci za edna strana, utakmicta trebe da bide preigraana bez publika uti mozelo da sa stvore uslov za igra ali nekoj toa ne go sakal! A so sa odnesave za Srbija neka bide kaznana ako trebe do kraj da igrae bez publika, ali i nikak da bide izbacana od klalifikacijte, se drugo e glumejne strogoca sprema poslabite Fudbalski Sojuzi citi Balkanskite FS!

Србија имаше шанси да извади повеќе од поволен резултат против Италијанциве, ама овака сам себе го убијал работава. италијанциве не се будали да ги бркаат од трибина хулиганиве. ".

После извонредниот резултат и многу убедливата игра против Естонија :)

А па Италијанциве една игра шо прикажаа, абе шо да ти кажуам. Да не знаеш кој попрво гол ќе ти даде се голгетери собрани:jaj:

Иван е ставен у женски затвор, паднаа теориите за тоа дека ке биде нечија девојка. :)
Него изјавил дека има воено минато, дека нема ништо против Италија туку бил против неговиот тим ... :|

Иначе имало интервју на двајца ултрас фанови од србиве, и рекле дека целта била откажување на натпреварот и истото го направиле контра фудбалската федерација во Србија, односно, биле гневни што Антич, за кого велат дека им е идол. бил отпуштен. Додадоа и дека во случај да се игра мечот Србија - Италија во Белград, италијанските фанови нема да поминат добро, што значи, ако веќе се игра мечов, тешко дека некој од жабариве ке се осуди да патува таму, мада и да дојдат ништо нема да им се деси бидејќи џандариве, за разлика од овие италијанскиве, ке ги стават у '' карантин '', никој нема да смее да ги допре, освен ако некој од нив не реши сам да се шлае низ србијана.

И едните и другите не ги бива.Ама интересна утакмица ке беше штета што ја прекинаа...Баш сега им текна да прават вакви работи на србиве.....

http://www.facebook.com/pages/Ultra-Style/158234831610?ref=sgm#!/video/video.php?v=121095614613472
Убаво се гледа дека италјанциве ги прскаат со вода,значи во нередите се учествувале и тие..службено 3-0?? никако..огромнен пропуст во организацијата,италјанските новинари пишуваат дека на влезот воопшто не биле претресувани српските навивачи...во Италија е имало и многу поголеми немири па се ставани во ред,ова е класична местенка !!

Абе вакви работи не се случуваат случајно... Имало милиони вакви примери и од спортски карактер. Се е ова чиста местенка. Жално е што пати спортот и се меша скапана политика во секој поглед секаде... Јебига тоа е
А и жабарите ќе бидат казнети ради пропусти при претрес што ако земеме дека било наместено реално треба да бидат казнети.

Италијаните ќе ги казнат нешто парично, нема ни да осетат. Србите ќе си го извлечат подебелото. Тоа е тоа...

Боби[Мкд];3832144 напиша:
Го најде вистинскиот извор, сите знаеме колку се објективни англичаните кога станува збор за Балканот, а и воопшто, цел Запад, на крај краева Македонија сите знаеме каква беше во очите на англиските медиуми пред дуелите со Англија, пред Се алудирам на првиот дуел против нив во Македонија.

А жабариве ке го јадат со тоа што ке добијат огромен минус во обидите да организираат големо натпреварување, чим 2000 души неможеа да скротат и партал им ја направија Џенова а и трибината на која беа сместени, може и затоа носат строги закони контра ултрасите, од што толку се способни да ги контролираат и да се справуваат со нив.

Да Syn, ама текстот е коректен, не можеш да кажеш дека не е вистина. Ги има во секоја политичка каша, секогаш кога треба да се радикализира нешто. Ако ги следеше изјавите после Геј прајд и после Џенова, се гледа дека одредени структури ги поддржуваат, односно дека овие работат за нивната агенда.

Како и да вртиме, Србиве ќе го изедат дебело, Италијаниве со ситни пропусти си добија 3 бода во тежок натпревар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom