shutrak
opsenar
,,,ne be pa ti,,,jas kromid samo od vreme na vreme kolku za ishtav,,,Nemoj ne go razdavaj kromidot nema shto da ostani za tebe![]()
,,,Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
,,,ne be pa ti,,,jas kromid samo od vreme na vreme kolku za ishtav,,,Nemoj ne go razdavaj kromidot nema shto da ostani za tebe![]()
,,,Nevestinski Fustan i Palmers?a na mene sto ke mi kupite??![]()

Не би ти купил ништо. Ама затоа би ти посакал од срце во 26та да го запознаеш мажот на твојот живот. Некој со кој љубовта нема да е уморно трчање кое те исцрпува, туку ќе е спонтана и опуштена, таква што ти дава мир на душата. Таква каква што секој човек заслужува.a na mene sto ke mi kupite??![]()
,,,troa mnogu povekje srekja,,,i mazhachka so nekoj shto ke te saka,,,a na mene sto ke mi kupite??![]()

На 30ти, стандардно, вообичаено навечер, се собираме како друштво. Тоа веќе ни стана и своевидна традиција. Оваа година нема да биде на отворено, ќе биде ресторански. Колку и да имавме густи распореди исполнети со активности, најдовме време да го сочуваме и одржиме контактот. Сите се запознавме во таа академска средина, дел постепено се откажаа, ама друштвото остана. А на 31ви, дома, семејно. Таман ќе ми се погодат празниците повторно да се подружам со мојата прва љубов, на која, поради скпол на околности, годинава морав привремено да и ја откажам.Кај за Нова?