Предновогодишна и Божиќна еуфорија

Секоја година рајата мора да лока и да треска како стока на овој ден и да го оптовари здравствениот систем, луѓето наместо да интервенираат онаму каде има потреба тие ќе треба да ги перат цревата на стоките кои локале и јаделе без мера. Ај да си постигнал нешто, па да славиш, годината поминала дали си бил ти или не си бил на светов, и пиеш и трескаш до последно дека завршила годината, нова ќе почнувала.

Колку само смисла има тврдењето дека народот е премногу глуп за да го оставиш самиот да одлучува.
Што очекуваш ти од луѓе кои во кафана почнаа да слават факин полуматура? И децата (нормално, поучени од родителите и од гнилото општество) да се облекуваат како тетки од 60 години, а имаат само 13-14 години....Животе скоте....

Уште малку ќе почнат и со веселба во кафана со 500 души дека детето станало забаваче.

Koj sto saka neka slavi i kako saka moze da se custvuva ama ne zamarajte so milion sliki i storinja po socijalni mrezi.

Aj cestito 2026.

А на 31ви, дома, семејно.
Цч, се собравме, јадевме и не знам што им текна, ајде на плоштад! Е, ај не! И некако ме намолија со помош на психологија на толпата...и попуштив, што да правам?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
За коледарчиња се мислам да направам годинава ќесенциња со подеднаков број работи во сите. Не доаѓаат рано ќе имам време. Јас со години немам станато за да ги чекам, мајка ми станува. Лани немаше. Ама сега ми е ќејф, ќе станам јас. Нека се радуваат децата. Ако не дојде никој ќе ги оставам сите бомбони доле и некое овошје. Баланс во исхраната хахах.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom