Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

• Креатор на темата Креатор на темата Toto.toto
  • Време на започнување Време на започнување
Фотката е таа,можам други да стаам,али тие се ептен...
а бе не е таа иста ...газот кај тебе е почист со поистакната ивица црна , јас малку ја заматив! ....мислам фотката де! :facepalm:

а бе не е таа иста ...газот кај тебе е почист со поистакната ивица црна , јас малку ја заматив! ....мислам фотката де! :facepalm:
А слушај,мора од иста вечер да бодат,и од ист уред сликани?

@bijons инспекторке, даската и нож носам секаде каде што гледам дека ќе имам можност да зготвам нешто.
Го правам тоа за мое задоволство и не ми претставува никаков проблем, ако треба и цела кујна ќе пренесам до планина.
Сакам фотките да бидат најдобри според можностите.
За мене сироти се само тие што им го прават есапот на другите и се мешаат во секоја манџа.

@bijons инспекторке, даската и нож носам секаде каде што гледам дека ќе имам можност да зготвам нешто.
Го правам тоа за мое задоволство и не ми претставува никаков проблем, ако треба и цела кујна ќе пренесам до планина.
Сакам фотките да бидат најдобри според можностите.
За мене сироти се само тие што им го прават есапот на другите и се мешаат во секоја манџа.
Царе само продужи! Топ си!

@bijons инспекторке, даската и нож носам секаде каде што гледам дека ќе имам можност да зготвам нешто.Го правам тоа за мое задоволство и не ми претставува никаков проблем, ако треба и цела кујна ќе пренесам до планина.Сакам фотките да бидат најдобри според можностите.За мене сироти се само тие што им го прават есапот на другите и се мешаат во секоја манџа.
...еееее па ти веднаш се лутиш, а јас те фалам цц ццц ,

IMG_20200814_194110.jpg

сакав уште таму да те прашам како не ти е тешка толку дебела даска за 5 минути мерак... ама си реков ај ќе одговориш токму како сега и шумеча ќе брише и ќе опоменува! ете жал ми е воопшто што те спомнав, а во позитивна смисла, богами една од најубавите фотки со „фуд“ што имам видено!
...и да, може да се каже дека „сум сирота“ ако се однесува на мене, немам татко, немам брат нит сестра, нит куче нит маче :(
...ај се натажив...ќе се одлогирам! :notworthy:

А дали можи јас лично да се видам некако со танчеркиве , да кажат како стојат работите за нај сигурно , барам контакт и тоа од двете

На страна имавме состанок и вака се одлучи: @chef_cook ќе ни прати фотка или (уште подобро) видео како игра со плесачиците, после ќе му ја прифатиме фотката :D

На страна имавме состанок и вака се одлучи: @chef_cook ќе ни прати фотка или (уште подобро) видео како игра со плесачиците, после ќе му ја прифатиме фотката :D
Ферски, на задоволство на останатите машки членови овде :D

Хахахаха,со крв кај треба да се потпишам,хахаха,секако дека нема да ставам мое фото/видео,можам максимум скрин од галерија да ставам

Хахахаха,со крв кај треба да се потпишам,хахаха,секако дека нема да ставам мое фото/видео,можам максимум скрин од галерија да ставам
Стави кеса на глава и шизи хахахХа

Оф леле че се преселам , како тргна работата уште со темата ко ја поставив ме изедовте мене , сега друг, дај затварајте гласање оти и трет ќе скокни во тавче .

Оф леле че се преселам , како тргна работата уште со темата ко ја поставив ме изедовте мене , сега друг, дај затварајте гласање оти и трет ќе скокни во тавче .
има време до утре

@chef_cook што не проба од блиску да го сликнеш, некаква поинтересна композиција да направиш?
интересна инсталација е штета убаво да не ја видиме. Како точно се вика?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom