Менаџер?ајдееееенели е менаџер на хотели низ русија,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Менаџер?ајдееееенели е менаџер на хотели низ русија,
Чекај, не дека памтам секој што ми пишал ама ти нели така ми пиша во порака? Нели работиш во хотел во русија? Значи не си на бродМенаџер?ајдеееее
Инслу ставам ама ретко глеам други фотки... да не постираш на таа тема, ќе речев ај коцкава не се тркала на други теми, ама постираш порции во гурманско катче, ги гледаш другите фотки само во месото и јадењето? не ја гледаш така целосно фотката со сета околина? @Torchyrus сирот цела даска однел на планина ја дигнал со јадењето да се види позадината? за кого ма? ти само јадењето? така и @chef_cook се скина местејќи ја порцијата пред прозор да се види тоа Црно Море, бродови...ти само јадењето го гледаш?
![]()
Не бе каков брод,шо ти е )))) на брод пред 13 години работев,а тоа сликите @bijons шо ги стаила тоа е од една јахта,лај шо бев гостин,не работам таму )))Чекај, не дека памтам секој што ми пишал ама ти нели така ми пиша во порака? Нели работиш во хотел во русија? Значи не си на брод![]()
...а мор, не кажав „што работи“ на бродМури @bijons глеаш дека дечкото не е на брод хахаха
инаку да, на тема јадење глеам јадење, на тема фотки глеам и останатото хахаха
убо си пиша...кук!!!! ќе сечеме рачето хахахаха,,,omg,,,malku li vi beshe do sega,,,ushte ke go machite,,,sho e sledno,,,kastracija,,,siromashkiot shef_kook,,,![]()
![]()
![]()
![]()
,,,,џигери ни изедоја женишчава ,,,
,,,
Хахахахахаха,се едно,пипер ќе можам да пунамубо си пиша...кук!!!! ќе сечеме рачето хахахаха
...докажи дека не е негова!По долга анализа, можам да потврдам, дека двете фотки што ги објави шефот не се од исти вечер
Јас мислам онаа слика што ја избриша е негова, а оваа другава што ја остави за натпревар не.
Фотката е таа,можам други да стаам,али тие се ептен...дај го оригиналот од фотката