Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

• Креатор на темата Креатор на темата Toto.toto
  • Време на започнување Време на започнување
Менаџер?ајдеееее
Чекај, не дека памтам секој што ми пишал ама ти нели така ми пиша во порака? Нели работиш во хотел во русија? Значи не си на брод :)
Автоматски споено мислење:

... да не постираш на таа тема, ќе речев ај коцкава не се тркала на други теми:D, ама постираш порции во гурманско катче, ги гледаш другите фотки само во месото и јадењето? не ја гледаш така целосно фотката со сета околина? @Torchyrus сирот цела даска однел на планина ја дигнал со јадењето да се види позадината? за кого ма? ти само јадењето? така и @chef_cook се скина местејќи ја порцијата пред прозор да се види тоа Црно Море, бродови...ти само јадењето го гледаш? :D
Инслу ставам ама ретко глеам други фотки :P

Чекај, не дека памтам секој што ми пишал ама ти нели така ми пиша во порака? Нели работиш во хотел во русија? Значи не си на брод :)
Не бе каков брод,шо ти е )))) на брод пред 13 години работев,а тоа сликите @bijons шо ги стаила тоа е од една јахта,лај шо бев гостин,не работам таму )))

Не бе каков брод,шо ти е )))) на брод пред 13 години работев,а тоа сликите @bijons шо ги стаила тоа е од една јахта,лај шо бев гостин,не работам таму )))
Мури @bijons глеаш дека дечкото не е на брод хахаха

инаку да, на тема јадење глеам јадење, на тема фотки глеам и останатото хахаха

Мури @bijons глеаш дека дечкото не е на брод хахаха

инаку да, на тема јадење глеам јадење, на тема фотки глеам и останатото хахаха
...а мор, не кажав „што работи“ на брод :pos:... кажав „работи“ на брод и порциите ги става на прозор да ги фотка со позадина, па самиот кажа Сочи, Црно Море, Крим не кажа која година...оффф, јас го влечам од вода, тој ме трга навнатре и мене со се него да не удави :lolzz:

,,,omg,,,malku li vi beshe do sega,,,ushte ke go machite,,,sho e sledno,,,kastracija,,,siromashkiot shef_kook,,, :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :icon_mrgr: :facepalm:,,,,џигери ни изедоја женишчава ,,,:P,,,

,,,omg,,,malku li vi beshe do sega,,,ushte ke go machite,,,sho e sledno,,,kastracija,,,siromashkiot shef_kook,,, :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :icon_mrgr: :facepalm:,,,,џигери ни изедоја женишчава ,,,:P,,,
убо си пиша...кук!!!! ќе сечеме рачето хахахаха

По долга анализа, можам да потврдам, дека двете фотки што ги објави шефот не се од исти вечер :coffee:
Јас мислам онаа слика што ја избриша е негова, а оваа другава што ја остави за натпревар не.

Хахахахахаха,се едно,пипер ќе можам да пунам
ќе мора да ти пунат пипер после :P него аман дај го оригиналот од фотката

него @Invader како мам да в идам дали се од иста вечер или не?

По долга анализа, можам да потврдам, дека двете фотки што ги објави шефот не се од исти вечер :coffee:
Јас мислам онаа слика што ја избриша е негова, а оваа другава што ја остави за натпревар не.
...докажи дека не е негова! :Кезец:

ќе мора да ти пунат пипер после :P него аман дај го оригиналот од фотката

него @Invader како мам да в идам дали се од иста вечер или не?
Mf5zHcS.jpg

FOCYV8W.jpg

T8KpfzS.gif

:toe:

...ти падна? ...мислам ...микрофонот?
...пази првата слика со дупе е постирана од мене не е негова оригинала, а јас малку ја фотошопирав, нека ја даде коцка фотката негова оригинална што ја постира, а ја избриша!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom