- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 22.907
- Поени од реакции
- 39.766
а бе не е таа иста ...газот кај тебе е почист со поистакната ивица црна , јас малку ја заматив! ....мислам фотката де!Фотката е таа,можам други да стаам,али тие се ептен...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а бе не е таа иста ...газот кај тебе е почист со поистакната ивица црна , јас малку ја заматив! ....мислам фотката де!Фотката е таа,можам други да стаам,али тие се ептен...
А слушај,мора од иста вечер да бодат,и од ист уред сликани?а бе не е таа иста ...газот кај тебе е почист со поистакната ивица црна , јас малку ја заматив! ....мислам фотката де!![]()
Царе само продужи! Топ си!@bijons инспекторке, даската и нож носам секаде каде што гледам дека ќе имам можност да зготвам нешто.
Го правам тоа за мое задоволство и не ми претставува никаков проблем, ако треба и цела кујна ќе пренесам до планина.
Сакам фотките да бидат најдобри според можностите.
За мене сироти се само тие што им го прават есапот на другите и се мешаат во секоја манџа.
...еееее па ти веднаш се лутиш, а јас те фалам цц ццц ,@bijons инспекторке, даската и нож носам секаде каде што гледам дека ќе имам можност да зготвам нешто.Го правам тоа за мое задоволство и не ми претставува никаков проблем, ако треба и цела кујна ќе пренесам до планина.Сакам фотките да бидат најдобри според можностите.За мене сироти се само тие што им го прават есапот на другите и се мешаат во секоја манџа.
Ферски, на задоволство на останатите машки членови овдеНа страна имавме состанок и вака се одлучи: @chef_cook ќе ни прати фотка или (уште подобро) видео како игра со плесачиците, после ќе му ја прифатиме фотката![]()
,,,aeee koi mashki chlenovi,,,toa kocka odma ke konfiskuva samo za nea,,,Ферски, на задоволство на останатите машки членови овде![]()
Хахахаха,со крв кај треба да се потпишам,хахаха,секако дека нема да ставам мое фото/видео,можам максимум скрин од галерија да ставамНа страна имавме состанок и вака се одлучи: @chef_cook ќе ни прати фотка или (уште подобро) видео како игра со плесачиците, после ќе му ја прифатиме фотката![]()
Стави кеса на глава и шизи хахахХаХахахаха,со крв кај треба да се потпишам,хахаха,секако дека нема да ставам мое фото/видео,можам максимум скрин од галерија да ставам
има време до утреОф леле че се преселам , како тргна работата уште со темата ко ја поставив ме изедовте мене , сега друг, дај затварајте гласање оти и трет ќе скокни во тавче .