- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 4.245
Masters of Sex - ме купи, се продолжува
, Showtime има одлична нова серија. Излезе порано пилотот, премиера official 29.09.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kомедии со пријатели/друштва:Моментално го завршувам Dexter, а ја почнувам The Killing, ама ми треба некоја препорака за комедија што ќе ја гледам напоредно со овие
Гледани ми се
Cheers
Frasier
Friends
Two and a half men
Community
2 Broke girls
TBBT
HIMYM
Louie сум до втора сезона, а остатокот го чувам за во зима (не знам зошто)
Малечката невеста
Станува збор за едно девојче што се мажи на 10 години за исто толку старо момче. Од кога ќе се омажи таа живее мачен живот со својата свекрва, а воедно и се бори за да го заврши своето образование. На крај таа одкога ќе порасне таа ќе биде изневерена од својот маж и целиот нејзин живот станува сосема поинаков…![]()
Моментално го завршувам Dexter, а ја почнувам The Killing, ама ми треба некоја препорака за комедија што ќе ја гледам напоредно со овие![]()
Предлог за некоја трилер серија во која се поврзани епизодите. The Walking Dead ја гледав првите две сезони и беше прилично добра дали после и паднал квалитет?
Гледани серии breaking bad, GoT, Dexter, The Sopranos, Person of interest, The Americans, Homeland, House of cards, Fringe, Lost...
Не ми се почнуваше со мокјументарис, ќе требаше многу да предложамPluh заборави да ти ја вметне и Parks and Recreation. Има да се смееш на глас и не губи на квалитет со тек на време, туку се појака станува.![]()
Дојде време и ја да барам серија![]()
Изгледав само прва сезона и прекинав. Не ми се свиѓашеThe Larry Sanders Show не ти ја пишуе, а ко шо се сеќавам негде спомна дека си ја глеал, или сум се помешал... како и да е, мојата омилена серија од жанр комедија
Portlandia
Knowing Me, Knowing You with Alan Partridge