Предлог за филм со кратка рецензија

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување
The Prestige

prestige-poster.jpg

Мнооооооогу добар филм, исто, треба малку да се активира мозокот за да се свати што е и како е. Нема утка филмов! Перфекција!

А тоа што викаш ако не е американски не е добар. Немора да значи, али од сите кинески/јапонски што сум ги гледал, ќе направам подобар од нив у секое време.

E pa ajde napravi, jas neznam koi filmovi si gi gledal pa da zboris taka.

E pa ajde napravi, jas neznam koi filmovi si gi gledal pa da zboris taka.

Тhe Eye 1 и 2
The Grudge
House of Flying Daggers
.....

и уште неколку на кои нејќам ни имињата да им ги памтам.

The Prestige

prestige-poster.jpg

Мнооооооогу добар филм, исто, треба малку да се активира мозокот за да се свати што е и како е. Нема утка филмов! Перфекција!

Каков жарн има филмот ? што се дешава у него ?

Phonebooth

PhoneBooth.jpg

Ми се свиѓа замислата. Филмот трае еден и пол саат од прилика, а исто толку трае и дејствието во филмот. Значи нема денес, утре, задутре, за 2 недели....

Вреди да се гледа, многу е добар. Просто направен, лесно, а убаво смислен.

Јак трилер, го гледав пред една недела.Умрев од смеење:):):)...
Поголемиот дел од филмот се одвива во една телефонска говорница во која се наоѓа еден тип кој што постојано е на мета од еден снајперист...

Поголемиот дел од филмот се одвива во една телефонска говорница во која се наоѓа еден тип кој што постојано е на мета од еден снајперист...

Цел филм е тоа бре :)

Каков жарн има филмот ? што се дешава у него ?

Само гледај го, нема да згрешиш! Што и да ти кажам ќе го упропасти филмот. И активирај мозок за да го сватиш крајот

Cloverfiled, многу закон филм (за тие што сакаат научна фантастика)... Малку крајот не ми се свиѓаше, можело и боље ама супер е :)
cloverfieldposterfinal.jpg

Како мислиш умре од смеење?
Што имаше смешно во филмот? Јас ко го гледав пред некоја година на HBO, ама ич не се насмеав.:nesum:

das-leben-der-anderen.jpg
„Животот на другите„.Германски е,ама е многу добар,драма.Има добиено оскар за најдобар странски филм.И за да не раскажувам јас за што е филмот еве повелете прочитајте кратка содржина http://www.imdb.com/title/tt0405094/

Побарај го пак филмов, али глеј да го погодиш тој со друг крај што има :)
Филмот е сниман во 2 верзии со 2 различни завршетоци. Мене едниот многу повеќе ми се свиѓаше од другиот. Побарај :)
а друже како да знам дека се разликуват[/quote]

јас го гледав првиот тој што умира кјусак
Зимај го другиот, незнам како, најди го, поморбиден е крајот. Многу е подобар. Тој ти што си го гледал врска нема :)[/quote]
To save you the trouble

Cloverfiled, многу закон филм (за тие што сакаат научна фантастика)... Малку крајот не ми се свиѓаше, можело и боље ама супер е :)
cloverfieldposterfinal.jpg

многу добар фил е го имам гледано ,, а да ве прашам дали некој го има гледано хХх со вин дизел вчера на нова го даваа ама беше веке на крајот ,па дали да го гледам или не

многу добар фил е го имам гледано ,, а да ве прашам дали некој го има гледано хХх со вин дизел вчера на нова го даваа ама беше веке на крајот ,па дали да го гледам или не

Гледај го ама само тој, првиот дел. Многу е добар, ама ако го гледаш и вторито, ќе ти го расипе првиот :) Премногу фантазија го напраиле вториот.

Гледај го ама само тој, првиот дел. Многу е добар, ама ако го гледаш и вторито, ќе ти го расипе првиот :) Премногу фантазија го напраиле вториот.

го немам гледано ни првиот ни вториот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom