Предлог за филм со кратка рецензија

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување
Znaci ako filmovite ne doagaat od Amerika se sranje? Cccc katastrofa. A eve shto ocenka ima filmov na IMDB: User Rating: 7.2/10

http://www.imdb.com/title/tt0296042/

Знам за на IMDB. Најдов еднаш еден филм незнам кој беше, имаше 8.3 оцена, сакава да го убијам режисерот и сите околу него од што беше добар филмот.

А тоа што викаш ако не е американски не е добар. Немора да значи, али од сите кинески/јапонски што сум ги гледал, ќе направам подобар од нив у секое време.

What happens in Vegas добра комедија е гледајте го филмот пред се интересен филм е нема да зажалите!:)

Тапа е клик. :tapp:

Taпа ти е клик пошто си очекувал друго од филмот.

Филмот е многу добар, многу добро смислен и споен, има од се по нешто, од комедија, драма, трагедија.... многу убав филм за глеање.

Сеа, не е за да се скинеш од смеење или незнам што, може затоа на некои не им бил добар.

Гледајте го Vantage Point многу добар филм со атентат врз претседател

Tenacious D in the pick of Destiny комедија филмче

tenacious_d_in_the_pick_of_destiny_373.jpg

пијанист..............пијанист....според мене еден од најдобрите филмови....во филмот се збори за страдањата на еден евреин за време на психопатот хитлер....а дечкото е многу надарен и многу познат пијанист...гледате и нема да жалите

1408,,,, оцена 10/10 многу ми се допадна филот

Еј,баш тој сакав да го гледам.Значи вреди да се види.Инаку денес го гледав "Se7en" и ми се бендиса многу.Само што имаше неколку потресни сцени за мене,па морав да мижам:kesa:

пијанист..............пијанист....според мене еден од најдобрите филмови....во филмот се збори за страдањата на еден евреин за време на психопатот хитлер....а дечкото е многу надарен и многу познат пијанист...гледате и нема да жалите
А,да и тој е преубав филм.Многу потресен.Само 10 мин од крајот не си догледав,баш најважното,оти ми се расипа цд-то.:(

Побарај го пак филмов, али глеј да го погодиш тој со друг крај што има :)
Филмот е сниман во 2 верзии со 2 различни завршетоци. Мене едниот многу повеќе ми се свиѓаше од другиот. Побарај :)

Понесен од рекламата на А1 за наградата "Златен лав" на Милчо Манчевски за филмот "Пред дождот" добив инспирација да го гледам. И сфатив дека иако филмот е стар 14 год е еден од најдобрите па ако не и најдобар македонски филм.
9/10 Before the rain хехе.

Taпа ти е клик пошто си очекувал друго од филмот.

Филмот е многу добар, многу добро смислен и споен, има од се по нешто, од комедија, драма, трагедија.... многу убав филм за глеање.

Сеа, не е за да се скинеш од смеење или незнам што, може затоа на некои не им бил добар.
Фантазија многу, затоа :nesvest:
Инаку за кого как.:toe:

Blood Diamond
Каква драма, колку смрт има во филмов, луѓево во филмов како вистински, ама вистински да живеат во пеколот, човече. Ти дава чувство како светот да е едно сурово, зло место.
Го препорачувам, стварно ми се допадна.

Побарај го пак филмов, али глеј да го погодиш тој со друг крај што има :)
Филмот е сниман во 2 верзии со 2 различни завршетоци. Мене едниот многу повеќе ми се свиѓаше од другиот. Побарај :)

а друже како да знам дека се разликуват

eve sea dur e taze neka snimat makdancive film ZA ZIVOTOT I DELOTO NA TOSE NAS KOJ PRERANO ZAMINA VO CARSTVOTO BOZJE ZA DA SE PRIDRUZI VO HOROT NA ANGELITE.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom