Предизвик - колку дена сте издржале без јадење?

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување
3 дена...намерно не јадев ништо,сакав да ја нервирам мајка ми:pos2:

Секогаш кога се враќам од Македонија, не јадам по 3/4 дена. Само на кафе и цигари сум...немам апетит за ништо. И после операција на слепо црево исто немам јадено (не памтам колку беше), ама тоа не дека не ми се јадеше, туку оти не ми даваа :))

Уффф... немам пробано, али очекувам да издржам околу три дена.

Ми се има дешавано да не јадам скоро по цела недела или еднаш у неделата нешо малце и такви ствари значи незнам колку точно ама многу било.. И тоа постојано со месеци да се повторува јади еден ден 5 не јади или така нешто.. Али добро имав тоталка пореметување со исхраната. И сега би издржала со денови да не јадам ама лошо е и не се ни трудам. Јадам со сила ако треба подобро така одколку да не јадам.. Сега да речеме сум болничка и ич не ми се јаде па пак со сила јадам. Не е никаков предизвик не јадењето само ебавање на здравјето.

неможам без јадење

Кога имав заушки незнам како али издржав едно 4 дена без јадење.

За дена неможам да кажам, за саати само. :)
Никад не сум се тестирал, и недај боже да има потреба од тоа.

Без јадење неможамм!!!

хммм... коа бев 5 дена сам дома... се натепав асално и отидов по базени вамте тамте прекѕ 35 сата немав јадено :uvo:

Какви дена не би се казнила себеси толку долго без храна,едноставно мораммм да грицкам или да пијам нешто,морам да имам нешто до мене.Подолго од 5 саати без храна тешко дека би можела да издржам,а за денови уопште да не правиме муабет.:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom