Предизвик - колку дена сте издржале без јадење?

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување
па можам да издржам подолго време без јадење ете на пример 3 дена можи и повеќе ама без пиење неможам многу да издржам

3 дена најмногу имам издржано без храна имав проблеми со желудникот и тоа 10 пати ми се има случено

Јас неможам да издржам без јадење повеке од 10 часа а камоли денови да можам.Едноставно ако не јадам повеке од 10 часа можам само да се струполам некаде.

До сега мах 48 саата и тоа од инает се кладев дека можам и успеав можев уште само толку беше кладбата :)

Два ипол дена. Ми растеа осмици и ми се направија некои компликации кренав температура непцата ме болеа неможев ништо во уста да ставам буквално ништо. Цели ми беа воспалени црвени а ми се јадеше у п.м. многу. Си реков коа ќе оздравам има да се накркам доооооброоо. Фајнали после 2 ипол дена пекол јадев :)

2 дена, ама не дека сакав да издржам заради некој престиж, него заради тоа што немав апетит, бев болен.

4.Немав ставено ништо во уста.Не сакам да спомнувам зашто не јадев ништо , затоа што е приватна причина.И морам да признаам дека стомакот ме болеше како луд кога после 4 дена ставив леб во уста.:uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom