Предизборна кампања - the best of

• Креатор на темата Креатор на темата LordDragonII
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Татко ми е жртва на таа ,,транзиција''. А знаеш како е да се живее во семејство со 1 плата ? Мислам нема потреба понатака да раскажувам на дулго и на широко нити па да кукам тука по форумов. Доволно е тоа што го кажав.

Да не почнеме политика да дискутираме, но едно само ќе кажам.

Само наивен човек може да мисли дека транзицијата ќе поминеше подобро ако некој друг ја вршеше.

Само наивен човек може да мисли дека транзицијата ќе поминеше подобро ако некој друг ја вршеше.

Епа тогаш сум наивен.

И не мешајте баби и жаби. Ја зборев за Бранко, а вие почнавте да го споменувате грујо.

Незнам во кој пост видовте дека го поддрувам груевски ? Или работава ако не си наш си против ?

Абе ај не го дрвете со партииве и политичарите, звучите како нив на кои се смееме другите.

Искулирајте бе дечки,темава е за ние некако минимално да ги изреметиме и да им се искезиме на политичариве,ако почниме со политика тие ќе си продолжат да ни се смејат нас како 20 години досега.
Дај еднаш ние да ги исмејуваме нив,заслужено .:party2:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=Kn99rnX3lGc&feature=player_embedded[/video]

Е ова е врвот.....хахахаххахахахахаахаха неповторлив е коа ќе се начука

Ја мислим дека ова е најбоље. Увек се смеем кога го гледам :):)

[video]https://www.youtube.com/watch?v=Kn99rnX3lGc&feature=player_embedded[/video]

Е ова е врвот.....хахахаххахахахахаахаха неповторлив е коа ќе се начука

Кој изрод е овој Бране еј, ја разбирам дека се политички противници, ама ова е стварно срамота.

Јас мислам дека СДСМ како партија нема да пркне се додека овој идиот е таму, им пожелувам што побрзо да се ослободат од него, затоа што од тоа полза ќе имаат и тие како партија, а и Македонија која конечно ќе може да добие асална опозиција

ххахах нема појако

Ова не е јако бе..ова не е за смеење ни ситење,ова е типично изживување ,колективно изживување од страна на еден наркос и пијаница.. кој дебил народ сме не сваќам, а уште па овие од публика се згазија од смеење,ко Џим Кери да го гледаат..:tapp:

Ова не е јако бе..ова не е за смеење ни ситење,ова е типично изживување ,колективно изживување од страна на еден наркос и пијаница.. кој дебил народ сме не сваќам, а уште па овие од публика се згазија од смеење,ко Џим Кери да го гледаат..:tapp:

Ако им е,ова им е малце... нека ракоплескаат пак бране бране/никола никола/љубе љубе... и за леб кога ќе немаат,пак нека се караат дали бранко или никола крадел повеќе...

За глуп народ,само вака треба... Не ги обвинувам ни бране ни никола,паметни се дечките :) Нашле овци па ќе стрижат.

Кој изрод е овој Бране еј, ја разбирам дека се политички противници, ама ова е стварно срамота.

Јас мислам дека СДСМ како партија нема да пркне се додека овој идиот е таму, им пожелувам што побрзо да се ослободат од него, затоа што од тоа полза ќе имаат и тие како партија, а и Македонија која конечно ќе може да добие асална опозиција

Додека не го погледнав клипот јас мислев дека ги нарекол стечајците гревови и толку...
Кој изрод над изродите е овој човек.

Ти го оправдуваш тоа што го збори ? Грев да го нарече ? И таа политика на Бранко ја имам осетено на СВОЈА КОЖА затоа уште повеќе го мразам.
И не е само 1 човек па владата да му ,,овозможи живот''. Илјадници ги има. Знам дека е забрането политика на форумов затоа милам дека не е паметно да продолжиме со дискусијава. Само да знаеш дека поголемо ѓубре од Б.Ц. нема, а нема ни да има на политичкава сцена. Толку.

Абе не се замарај, со самото тоа што не ја дигат македонија и излагаат на митинг за глас се борат, не прават сите нас гревови.

Изгледај го убаво видеото (Погоре е објавено) и ќе видиш оти бранко кога вика “Нашле некој грев“ после тоа го дават навистина НЕКОЈ ГРЕВ и е монитрано видеото. Ако сакаш да видиш бранко за што мислеше, еве го:

Досадни се вмровците со монтирани видеа:-)

--- надополнето ---

Еве чист доказ за монтажите:-)

П.С. Да не испадни оти сум партиски определен, НЕ СУМ, а посотјано ја следам ситуацијата, и како што согледувам клипови од ВМРО монтирани, СДСМ со голема уста..изглеа ќе си се заокружам самиот себе си:-)

П.С. Да не испадни оти сум партиски определен, НЕ СУМ, а посотјано ја следам ситуацијата, и како што согледувам клипови од ВМРО монтирани, СДСМ со голема уста..изглеа ќе си се заокружам самиот себе си:-)

Незнам која потреба ја чувсвуваш да се правдаш, уживај си бе, секој има право на говор и мислење, немораш никому да му се правдаш :)

Ама стварно треба да си грев заради работно место во државна администрација да глумиш грев во партиска реклама, хахахах јако е видото

Незнам која потреба ја чувсвуваш да се правдаш, уживај си бе, секој има право на говор и мислење, немораш никому да му се правдаш :)

Ама стварно треба да си грев заради работно место во државна администрација да глумиш грев во партиска реклама, хахахах јако е видото

Да не испадни дека го бранам бранко,затоа морав оти би дошло, нафуран сдсмовец против вмро;)

Ова е тужно. Човекот има деца во КАНАДА и скапува овде. Толку не можат да извојат пари за адвока да му средат документи и авионски билет во еден правец
Таму ќе добие 10 пати подобар живот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom